Jalkapallokoulu

Kellokosken Alku pyrkii järjestämään joka vuosi 6-13 vuotiaille lapsille jalkapallokoulun. 2017 kesäkuussa Jalkapallokoulun järjestää poikien 2000-2002 ikäluokka.

Jalkapallokoulu järjestetään 5.6 - 8.6.2017 Kellokosken urheilukentän nurmella. Paikalla on joka päivä 2 valmentajaa ja iso joukko nuoria apuohjaajia. Päivä alkaa kello 10:00 ja päättyy klo 14:00. Puolessavälissä on evästauko jolloin voi nauttia omia eväitä. Eväitä varten järjestäjillä on jääkaappi jossa eväitä voi säilyttää.

 

Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jalkapallokoulu on tarkoitettu aloittelijoille, sekä aktiivisille jalkapallon harrastajille. Kaiken ikäisille ja tasoisille pyritään järjestämään sopivia harjoituksia.

Jalkapallokouluun osallistuminen ei vaadi varusteiden hankintaa, vaan lenkkareilla ja kelinmukaisilla urheiluvarusteilla pärjää ja jos jalkapallokengät ja säärisuojat löytyvät kannattaa ne kuitenkin ottaa mukaan.

Osallistujia ei vakuuteta järjestäjän toimesta, joten oma tapaturmavakuutus (omasta vakuutusyhtiöstä) pitää olla kunnossa.

Jos omaa vakuutusta ei ole voi palloliiton pelipassin ja vakuutuksen hankkia TÄÄLTÄ

Jalkapallokoulun hinta 50€

Lisätietoja: jalkapallokoulu.kela@gmail.com

Jalkapallokoulun kanssa yhteistyötä tekee Kauppahalli 24

ILMOTTAUTUMINEN

 

 

 

LEIRIN OHJELMA JA MAKSUTIEDOT

 

* Leiriaika päivittäin klo 10-14.Päivien runko:
Harjoituksia 10-11:45
Evästauko 11:45-12:30
Harjoituksia 12:30-14

* Leirille tullessa ilmoittaudutaan päivittäin kentän katsomossa, jotta tiedämme kaikkien olevan paikalla.

* Evästauolle kannattaa ottaa helposti sulavat eväät matkaan. Leipää, banaania, mehua ... yms. Lämmitysmahdollisuutta ei leiripaikalla valitettavasti ole. Jotta voimme pitää porukan kasassa, toivomme, että lapset ruokailevat leiripaikalla. Jos haluatte, että lapsenne käy kotona syömässä => pyydämme etukäteisilmoitusta asiasta.

* Poissaoloista pyydämme ilmoituksen tekstarilla 0505527408 (Venla), jotta emme turhaan odottele ja huolehdi.

* Jos kotoa löytyy osallistujan oma jalkapallo, ottakaa se mukaan. Pallo kannattaa kuitenkin nimetä, jotta löytävät aina takaisin oikealle omistajalle. Muutkin varusteet on hyvä merkitä, jotta löytövaatteet saadaan palautettua oikealle omistajalle.

* Jokaisella leiriläisellä tulee olla oma juomapullo mukana. Juomapulloja saa täytettyä pukuhuoneesta päivän aikana.

* Järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia, joten oma tapaturmavakuutus tulee olla kunnossa.

* Olemme tilanneet auringonpaisteisen kesäviikon, mutta sateen varalta laittakaa osallistujalle matkaan vaihtovaattetta. Käytössämme on kentän pukukopit, joten vaihtovaatteet voi jättää sinne säilöön.

* Jalkapallotoiminnassa eivät korut ole sallittuja. Korvakorut kannattaa varsinkin ottaa pois leiripäivien ajaksi.

* Leirin maksu 50e per osallistuja ja se pitää olla maksettu ennen leiriä.

Maksun eräpäivä HETI
Keski-Uudenmaan Osuuspankki
IBAN FI57 5092 3020 0580 71
BIC OKOYFIHH

Viitenumero 6033

Saaja: KelA pojat P02


TERVETULOA!

T: Ari Ihatsu ja muut P01 toimihenkilöt