Rääveli

Vanhan grillin terassi
Lähialuekartta

RÄÄVELI
Vuonna 1961 toukokuussa myönnetyn "kesämajan ja saunan" rakennusluvan jälkeen alkoi mökin rakentaminen.
Sijaitsee Heinolan Paason kylässä n. 130km Kellokoskelta 5-tien varrella.
Rääveli on seuran jäsenten käytettävissä käyttömaksua vastaan. Räävelin käyttökausi on toukokuun lopusta syyskuulle.
Räävelissä on sähköistämätön mökki, jossa on tupa, sauna ja terassi sekä varasto, puucee, liiteri, grillikatos ja vene.
Mökissä on varustuksena liesikamina, kaasuliesi ja kaasulla toimiva jääkaappi.
Makuutilat 5-6 henkilölle (majoittujat tuovat omat liinavaatteet).
Juomavesi on käyttäjän tuotava tullessaan. Lähimmät kaupalliset palvelut löytyvät Kuortista n. 10km Mikkelin suuntaan.
Mökin osoite on Sivinlahdentie 128 19260 Paaso.

Käyttömaksut :
Mökki 10€/vrk ma klo 12 – pe klo 12
Mökki 45€/vkl pe klo 12 – ma klo 12
Mökki 85€/vko ma klo 12 – ma klo 12

AJO-OHJE
Kellokoskelta Rääveliin ajetaan ensin Heinolaan ja siitä edelleen 5-tietä Mikkelin suuntaan. Lusin varalaskupaikalta n. 5km eteenpäin tulee liittymä Paistjärvi, Paaso. Tästä liittymästä pois 5-tieltä ja seuraavasta risteyksestä vasemmalle.Loppureitin näet viereisestä kartasta.