Easy Hockey-peliryhmään mahtuu mukaan

2.1.2020

Easy Hockeyryhmä kokoontuu Kellokosken jäähallissa KESKIVIIKKOISIN klo 19.00-19.50. Kevätkausi alkaa 8.1.2020 ja päättyy 25.3.2020. Hiihtolomaviikolla 19.2. (vko 8) ei ole pelivuoroa. Lisäksi ke 5.2.2020 vuoro on peruttu (Edustuksen ottelu).

Easy Hockey on tarkoitettu 2009 syntyneille ja sitä vanhemmille jääkiekosta kiinnostuneille tai jo kiekkoilun perustaidot omaaville ala-asteikäisille pojille ja tytöille. Harjoitellaan jääkiekon perusasioita ja pelataan.

Ohjaajana toimii Kyösti Lehtonen

Easy Hockeyn maksu kevätkaudella on 130,00 €/kiekkoilija (ei sisällä vakuutusta).

Mikäli tarvitset vakuutuksen (uudet pelaajat), ilmoita täydelliset henkilötiedot ilmoittautumisen (uudet pelaajat) yhteydessä.

Seurapassia ei voi ostaa itse, vaan se tehdään seuran toimesta.

Seurapassi 2  10 € (vakuutuksen osuus 8 €)
-    Syntynyt 2002-2009
-    Seurojen järjestämä matalan kynnyksen toiminta, esim. luistelu-/kiekkokoulut, Easy Hockey ym.
-    Ei ole voimassa sarjatoiminnassa
-    Ei kata muissa urheilulajeissa sattuneita vahinkoja
-    Seurapassin tuoteseloste

Ilmoittautuminen Easy Hockey ryhmään täältä.