Luistelukoulu

Kellokosken Alku ja Kellokosken Taitoluistelijat järjestävät yhteistyössä lasten luistelukoulun Kellokosken jäähallissa keskiviikkoisin klo 18-18.50.

Luistelukoulussa harjoitellaan kahdessa ryhmässä (4-5-vuotiaat ja 6-7-vuotiaat) leikkimielellä, mutta tosissaan luistelun perusasioita. Luistelukouluun tullessaan ei tarvitse osata vielä luistella, mutta ei perusasioiden osaamisesta haittaakaan ole. Kokeneemmille jäätaitureillekin löytyy takuulla puuhaa!

Mukaan tarvitset vain luistimet ja kypärän sekä iloisen mielen!

Luistelukoulussa harjoittelemme syyskaudella luistelun perustaitoja. Kevätkaudella on mahdollista, että perustetaan kiekkokouluryhmä, jossa harjoitellaan kiekon ja mailan käsittelyä sekä pelataan.

Luistelukoulun syyskausi alkaa keskiviikkona 25.9.2019 ja päättyy 18.12.2019

(syyslomaviikolla, vko 42, ei ole jäävuoroa).

Kevätkausi: 8.1. – 25.3.2020 (viikolla 8 tauko).

Luistelukoulun hinta on 60€/lapsi/kausi, koko kausi yhteensä 120€.

Mikäli lapsella ei ole tapaturmavakuutusta ja sellaisen haluaa, voi ottaa Seurapassi 1-vakuutuksen. Hinta on 2€.

SEURAPASSIT eli Luistelu-/kiekkokoulun Sporttiturva

Seurapassi 1 on kiekko- ja luistelukouluja varten tarkoitettu vakuutuksellinen pelipassi 1.1.2007 ja myöhemmin syntyneille. Seurapassin Sporttiturvavakuutus korvaa ainoastaan luistelu-/kiekkokoulujen harjoituksissa tapahtuneet vahingot, ei ottelutapahtumissa sattuneita vahinkoja. 1.1.2012 ja myöhemmin syntyneiden seurapassin vakuutus kattaa myös luistelu-/kiekkokoulujen harjoituspelit. Seurapassin vakuutus on lajikohtainen eikä kata muissa lajeissa sattuneita vahinkoja.

Seurapassin sporttiturvan tuoteseloste

Lisätietoja antaa Kyösti Lehtonen p. 0400-474773

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.