Jalkapallo

Tervetuloa KelA:n jalkapallojaoksen sivuille!

Jalkapallojaoksen tehtävänä on luoda puitteet jalkapallon harrastamiselle KelA:ssa.

Jalkapallojaoksen tavoitteena on tuoda seuran joukkueet saman pöydän ääreen ja tarjota joukkueenjohtajille ja valmentajille foorumi ajatusten vaihtoon.

Käytännössä tämä näkyy jaoksen kuukausikokouksina joihin joukkueenjohtajat osallistuvat. Kokouksissa käydään läpi vuosikellon mukaiset ja muut ajankohtaiset asia, vaihdetaan kuulumisia sekä tuodaan esiin mieltä askarruttavia asioita. Vääriä mielipiteitä ei ole ja jokaisella on yhtäläinen puheoikeus.

2016 tavoitteena on saada valmentajillekin samantapainen, mutta 2-3 kertaa vuodessa kokoontuva foorumi aikaiseksi.

Jalkapallojaos-kohdasta löydät yleistä tietoa seuran jalkapallotoiminnasta (harjoitusvuorot ja hyödyllisiä linkkejä). Joukkueiden asiat löytyvät luonnollisesti joukkueiden alta.

Jaoksen yhteystiedot löydät sivujen ylävalinko Ota yhteyttä- kohdasta.