Jalkapallo 09

Sunnuntain harjoitukset Auto-Aritalla

Tervetuloa 09-ikäluokan joukkuesivuille

Haluatko mukavan harrastuksen kivojen pelikaverien kanssa? Oletko kiinnostunut harjoittelemaan hyvissä olosuhteissa? Haluatko kehittyä laadukkaassa valmennuksessa? Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloa meidän mukana!

KelA:n 09 ikäluokka harjoittelee talvisin 3 kertaa viikossa Järvenpään sisähalleissa, ja kerran Kellokosken koulun uudessa liikuntasalissa. Kesäisin treenaamme Kellokosken silkinpehmeällä luonnonnurmella. Joukkueessa on tällä hetkellä mukana 22 poikaa ja yksi tyttö. Katso harjoitusajat Tapahtumat  - alasivulta.

Talvikaudella pelaamme harjoitusotteluita ja -turnauksia lähialueella ja kesäkaudella osallistumme Opel-liigaan ja turnauksiin.

Pelaamaksumme kaudelle 2019 on 430 €, johon sisältyy harjoitukset, pelit, lähialueen turnaukset, seuran jäsenmaksu, pelipassi, sekä uusipeliasu.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä joukkueen johtajaan tai valmentajiin.