Toimintamaksut

Kellokosken Alun jalkapallojaos päätti (maaliskuu 2010) ottaa käyttöön joukkueiden pelaajilta perittävän toimintamaksun ennen kaikkea osaamisen ja laadun turvaamiseksi. Toisaalta tarve oli siirtää osittain ennen joukkueille kuuluvia maksuja jaoksen kautta maksettavaksi.

Kellokosken Alun jalkapallojoukkueiden pelaajien toimintamaksujen maksuluokat 2010
Joukkueet
Maksuluokka
Ikä - / miehet
Juniorit
Jalkapallokoulu

Toimintamaksuilla katetaan:

• joukkueiden toimihenkilöiden koulutuskustannuksia (valmentajat, jojot + muut toimihenkilöt)

• koulutuksesta ja valmennuksista aiheutuvia kuluja (valmennuspäällikkö, jalkapallokoulujen päävetäjät sekä apuohjaajat)

• sarjamaksuja (Piirisarjoihin osallistuvat joukkueet)

• kenttämaksuja (Kaikkien joukkuiden ulkokenttämaksut Kellokosken kentillä)

• toimihenkilöiden seura-asuja (2 / joukkue / vuosi budjetin salliessa)

Toimintamaksu maksetaan kahdessa erässä (kevät / puolet ja syksy / puolet)

Joukkueiden keräämien toimintamaksujen maksupäivät jalkapallojaoksen tilille 15.4 sekä 15.8.

Joukkueenjohtajat ja rahastonhoitajat huolehtivat toimintamaksujen keräämisestä joukkueen tilille,
ja joukkueen pelaajien toimintamaksujen maksamisesta määräaikaan mennessä jaoksen tilílle.
Toimintamaksuvelvoitteisia ovat kaikki maksuluokkiin kuuluvat seuran joukkueiden pelaajat.

Uusien pelaajien tulee maksaa toimintamaksu mahdollisimman nopeasti joukkueen kautta jaoksen tilille.
Pääsääntöisesti tämän tulisi tapahtua 3. harjoituskerran jälkeen.