Rääveli

Lähialuekartta
Vanhan grillin terassi

RÄÄVELI
Vuonna 1961 toukokuussa myönnetyn "kesämajan ja saunan" rakennusluvan jälkeen alkoi mökin rakentaminen. Sijaitsee Heinolan Paason kylässä n. 130km Kellokoskelta 5-tien varrella.
Räävelissä on sähköistämätön mökki, jossa on tupa, sauna ja terassi sekä varasto, puucee, liiteri, grillikatos ja vene.
Mökissä on varustuksena liesikamina, kaasuliesi ja kaasulla toimiva jääkaappi.
Makuutilat 5-6 henkilölle (majoittujat tuovat omat liinavaatteet). Juomavesi on käyttäjän tuotava tullessaan. Lähimmät kaupalliset palvelut löytyvät Kuortista n. 10km Mikkelin suuntaan.
Mökin osoite on Sivinlahdentie 128 19260 Paaso.

Käyttömaksut :
Mökki 20€/vrk ma klo 12 – pe klo 12
Mökki 50€/vkl pe klo 12 – ma klo 12
Mökki 125€/vko ma klo 12 – ma klo 12

Rääveli on seuran jäsenten käytettävissä käyttömaksua vastaan. Räävelin käyttökausi on toukokuun lopusta syyskuulle.

AJO-OHJE
Kellokoskelta Rääveliin ajetaan ensin Heinolaan ja siitä edelleen 5-tietä Mikkelin suuntaan. Lusin varalaskupaikalta n. 5km eteenpäin tulee liittymä Paistjärvi, Paaso. Tästä liittymästä pois 5-tieltä ja seuraavasta risteyksestä vasemmalle.Loppureitin näet viereisestä kartasta.