Talviuintikausi alkaa 1.10.2023. Tervetuloa mukaan.

Talviuimariksi ilmoittaudutaan tällä sivulla. Ilmoittautua voi 30.11.2023 saakka.
Tarkista tiedot, erityisesti sähköpostiosoite, ennen tietojen lähettämistä.
Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun, joka tulee maksaa ennen kulkuluvan noutamista. Lasku tulee muutaman arkipäivän kuluessa. 
Laskun maksamisen jälkeen kulkulupa noudetaan sähköpostiisi saapuvien ohjeiden mukaisesti. 

Kellokosken talviuintipaikka sijaitsee Kellokosken uimarannalla (Saunarannankuja). Talviuintipaikka pidetään käytössä alustavasti huhtikuun 2024 loppuun asti. Paikalla on lämmin pukutila ja sulana pidettävä avanto. Hinta kaudelle 2023-2024 on 25€.

Kellokosken talviuintipaikkaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Tuusulan kunta huolehtii infrasta (mm. sähköt, kontti, huolto). Kellokosken Alun talviuintijaos toimii organisaattorina ja vastaa ylläpidosta.
Talviuinti tapahtuu jokaisen omalla vastuulla ja jokainen vastaa omasta terveydentilastaan tavalla, joka ei aiheuta terveysriskejä. Kellokosken Alku ei ole vakuuttanut uimareita.  

Jokainen uimari saa oman pinkoodin, jolla pääsee käyttämään avantoa ja lämmitettyä konttia.
Pinkoodi on henkilökohtainen ja sitä ei saa jakaa muille. 

Jokainen siivoa vähintään omat jälkensä ja hiekoittaa tarvittaessa kontilta lämpömatolle saakka kulkuväylän. Lämpömatolle ei saa laittaa hiekkaa tai kiviä.

Rikkoutumisista, huollon tarpeesta tai muista huomioista tulee ilmoittaa välittömästi tekstiviestillä Tuusulan kunnan huoltonumeroon (040 314 3491), joka on avoinna klo 7:30-23:30 arkena ja vkl 7:30-21:30. Kukaan ei välttämättä salamana pääse paikan päälle korjaamaan asiaa, mutta saadaan asia eteenpäin ja korjaus tilattua.

Seuraa somessa, jotta pysyt ajantasalla

Facebook: https://www.facebook.com/groups/631375101969685 ja

Instagram: @kellokosken_talviuinti

Talviuintiin ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Täytä tähdellä merkityt tiedot.