Talviuintikausi jatkuu huhtikuun loppuun. Tervetuloa mukaan.

Talviuimariksi ilmoittaudutaan ensin tällä sivulla. Talviuimariksi ilmoittautumisen jälkeen ilmoittautujalle tulee lasku ja ohjeistus kulkuluvan noutamisesta. 

Kellokosken talviuintipaikka sijaitsee Kellokosken uimarannalla (Saunarannankuja). Talviuintipaikka pidetään käytössä alustavasti huhtikuun loppuun asti. Paikalla on lämmin pukutila ja sulana pidettävä avanto. Hinta kaudelle 2022-2023 on 25€.

Kellokosken talviuinti ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Tuusulan kunta huolehtii infrasta (mm. sähköt, kontti, huolto). Kellokosken Alun talviuintijaos toimii organisaattorina.
Talviuinti tapahtuu jokaisen omalla vastuulla ja jokainen vastaa omasta terveydentilastaan tavalla, joka ei aiheuta terveysriskejä. Kellokosken Alku ei ole vakuuttanut uimareita.  

Jokainen uimari saa oman pinkoodin, jolla pääsee käyttämään avantoa ja lämmitettyä konttia ilmoittauduttuaan tällä sivulla ja maksettuaan kausimaksulaskun. 
Pinkoodi on henkilökohtainen ja sitä ei saa jakaa muille. 

Jokainen siivoa vähintään omat jälkensä ja hiekottaa tarvittaessa kontilta lämpömatolle saakka kulkuväylän. Lämpömatolle ei saa laittaa hiekkaa tai kiviä.

Rikkoutumisista, huollon tarpeesta tai muista huomioista tulee ilmoittaa välittömästi tekstiviestillä Tuusulan kunnan huoltonumeroon (040 314 3491), joka on avoinna klo 7:30-23:30 arkena ja vkl 7:30-21:30. Kukaan ei välttämättä salamana pääse paikan päälle korjaamaan asiaa, mutta saadaan asia eteenpäin ja korjaus tilattua.

Seuraa somessa, jotta pysyt ajantasalla

Facebook: https://www.facebook.com/groups/631375101969685 ja

Intagram: @kellokosken_talviuinti

Talviuintiin ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Täytä tähdellä merkityt tiedot. Ilmoittautumisen yhteydessä saat toimintaohjeet kulkutunnisteen noutamisesta.