Jalkapallo 2008-2007

KelA P07 Kilpajoukkue juhli HIFK:n kevätturnauksen kilpasarjan voittoa 22.4.2017

 

 

KelA P07- joukkueessa pelaa noin 30 innokasta 2007 ja 2008 syntynyttä pelaajaa. Osa pelaajista on pelannut jo 5 vuotta ja osa on vasta aloittanut harrastuksen.

Toimintamme tarkoituksena on antaa jokaiselle pelaajalle oman tasoisia pelejä ja harjoitteita. Harjoittelemme 3 kertaa viikossa. Kesäisin harjoitukset pidetään Kellokosken urheilukentällä luonnonnurmikentällä ja talvisin käytössämme on Järvenpäässä Auto-Arita ja uusi Monitoimihalli. Lisäksi Keski-Uudenmaan Yleisurheilijat pitävät pelaajillemme juoksutreenejä oikeasta juoksutavasta ja -asennosta.

P07 musta joukkue pelaa menestyksekkäästi kilpasarjaa ja keltainen joukkue harraste/haastaja sarjaa. Osallistumme Opel-liigaan, talvisarjoihin sekä käymme useissa turnauksissa kauden aikana niin lähialueella kuin kauempanakin.

Joukkueeseemme mahtuu mukaan niin enemmän pelanneita kuin vasta-alkajiakin. Kausimaksumme kaudelle 2017-18 tulee olemaan n. 300 - 400 eur sisältäen turnauskulut (vahvistamaton).


Jos pelaaminen kiinnostaisi joukkueessamme, niin ota yhteyttä joukkueenjohtaja Marko Vihervuoreen , marko.vihervuori(ät)gmail.com

Meillä kaikki pääsevät pelaamaan!