Pelaajakortit

Dani Rinnetmäki 2015-

Joukkueen liimanäppi. Vakaa ja rauhallinen maalivahti, joka hoitaa tonttinsa tasaisen varmasti. Pöljänä päivänä antaa mahdollisuuden voittaa koviakin vastustajia. Tunnetaan myös nimellä Bile-Dani.

Joona Tanner 2015-

Mies, vainu ja luovuus. Löytää useasti itsensä maalintekosektorilta ja uskoo, että mistä kulmasta vaan pallo löytää tiensä maaliin. Ja tehot kertovat, että näin on myös ollut. Kuuluu joukkueen kapteenistoon.

Lassi Juurinen 2015-2019

Joukkueen piiska, lataa ja varmista. Kun osuu niin osuu yleensä hienosti. Potentiaalinen puolustuspään tekijä, joka löytää välillä itsensä myös tekemästä Ronaldomaisia liikkeitä hyökkäyspäässä. Tunnettu tuparien järjestämisestä.

Santeri Loukusa 2015-2017

Mr. Movember ja peliäly. Se on helppoa kun sen osaa. Puolustuspään syöttökone, jolla ajoitukset ja idea toimivat ja muut pääsevät nauttimaan tarjoilusta. Pelityyli suoraan jäältä, mutta sehän soveltuu myös tähän lajiin.

Lari Mäkinen 2016-2017

Hankittu joukkueen poliisiksi ja rosvoksi. Jos ehtii eteen, niin kukaan ei ainakaan läpi mene. Aina valmiina vaihtamaan ajatuksia vastustajan kanssa rakentavassa hengessä. Lämmittelypaitana toimii aito norjalainen villapaita.

Aleksi Kokkonen 2016-

Keep it simple. Yllättänyt kaikki tehoillaan ja ratkaisukyvyllään. Onnistumisprosentit heittelee, mutta se ei ole vauhtia pysäyttänyt. Alaraajaloukkaantumisherkkä..

Jani Sundström 2015-

Need for speed. Jalkaa löytyy ja paljon. Vauhti ja kunto yhdistyvät tässä pelurissa. Nuoren joukkueen konkariosastoa, joka osaa sytyttää joukkueen aina oikeaan aikaan. Jäähyherkkä :)

Eemi Tanner 2015-

Rakkaudesta lajiin. Tämä herra omaa aitoa intoa ja kiinnostusta lajiin, voittamiseen ja on tulevaisuudessa tärkeä palanen menestyvää joukkuetta. On parhaimmillaan kun saa kanavoitua energiansa maalintekoon. Syttyy ja jäätyy mitä yllättävämmissä paikoissa ;)

Rasmus Pyykkö 2016-2018, 2019

Joukkueen toinen jalkaväen mies. Eli vauhtia riittää ja itsevarmuutta. Pallo on kuin liimattuna lapaan. Pystyy omalla taitotasollaan ratkaisemaan pelejä. Odotukset jatkossa tämän pelaajan kohdalla ovat korkealla.

Iiro Ronkainen 2016-

Nopeus ja kengät. Iiron kohdalla välineurheilu korostuu. Löytyykö kenkiä, jotka pysyvät miehen mukana ja siten miehen pystyssä. Liisteriä pohjiin. Joukkueen kovakuntoisimpia ja nopeimpia pelaajia.

Mikko Maula 2015-2017

Maula hoitaa. Tämä on tuttu lause niin pallokentiltä, Räävelistä jne. Maula on luottomies, joka hoitaa aina oman tonttinsa ja on mitä parhain joukkuepelaaja. Valittu myös mm. Mister KelAksi ja tunnettu maakunnan beerpong mestarina.

Juho Maunu 2015-2018

Pelintekijä. Sentteriosaston kulmakiviä. Jakaa palloa sen kuin kerkeää ja on omaksunut hienosti joukkuepelin lait ja säännöt. Esimerkillään näyttää mallia kuinka viisikkopelin pitää kaukalossa toimia.

Mikael Suomi 2015-2019

Tämän pelaajan otteita on hienoa seurata. Löytyy taitoa, fyysisyyttä, röyhkeyttä. Pelaa laidassa tai keskellä ja takoo pinnoja tasaiseen tahtiin. Kuuluu myös tulevaisuuden tekijöihin ja on valmis sitoutumaan joukkueen tavoitteisiin. Varma valinta toogajuhliin.

Teemu Koski 2015- 

Armoton treenaaja ja puurtaja. Vaikka väsyttää, ei haittaa. Kulttimaineeseen noussut pakki, joka hoitaa tonttinsa niin treeneissä kuin peleissä. Ei jonota koskaan.

Markus Sirkka 2016-

Vahva vääntäjä. Myös taitoa löytyy. Asettumassa vähitellen joukkueeseen. Fysiikaltaan valmis auttamaan joukkuetta voittamaan pelejä. Sosiaalisessa mediassa aktiivinen ja yllätyksellinen.

Paul Kainulainen 2015-2017

Juuri kun omaksui paikan joukkueen puolustuksessa, lähtikin puolustamaan maatamme. Ulottuva ja yllätysvalmis pelaaja. Toivottavasti kunto nousee palveluksessa, niin ensi kaudesta tulee läpimurto.

Jouni Olsen 2016-2019

Valmiina taistoon. Ei anna tuumaakaan periksi. Vahvaa vääntämistä ja haastamista. Joukkueen kovaotteisimpia pelaajia. Mailan vaihto sai aikaan myös huikeita tehoja puolustajalle.

Eetu Rainio 2015-

Piiskaranne. Jos aikaa ja tilaa annetaan, niin siellä lepää. Potentiaalinen maalintekijä, koska ranne yksi joukkueen parhaimpia. Kun on se hyvä pelipäivä, niin tekee armottomasta töitä ja tärkeitä pisteitä. Löydetään myös jäähytilaston kärkipäästä.

Ville-Mikko Pietikäinen 2016-2018

Potentiaalia löytyy. On yleensä maalintekosektorilla ja ratkaisuhalua löytyy. Vielä kun one-timeria saadaan hienosäädettyä tai itseasiassa toimimaan, niin johan alkaa maaliverkot heilumaan. Joukkueen jäätävin maalituuletus.

Teemu Vanhanen 2015-

Joukkueen nestori. Tasaista tekemistä päivästä toiseen. Mottona "oma peli pitää voittaa". Piiskaa ja kannustaa joukkuetta eteenpäin. Hoitaa myös joukkueen tausta-asiat. Sakkoherkkä. Tavoitteet asetettu jälleen korkealle kauden päätöstilaisuudessa. One more year..

Joona Haapanen 2015- 

Kun on päässyt vauhtiin, niin mikään ei pysäytä. Joukkueen maaliruisku. Loistava kääntöranne ja siihen liittyvä liike ja liikkeensuuntaus. Pystyy tekemään hurjia tehoja. Joukkueen tärkeimpiä pelaajia.

Jan Laakso 2015-2018

Sentteriosaston raataja. Valitettava loukkaantuminen katkaisi loistavasti alkaneen kauden. Päässyt hyvään pelaamisen tasoon oman "Jäke" ketjun sentterinä. 

Jasu-Matti Lindvall 2016-2017

Taitotasoa pelintekoon. Eleetön, mutta oikeita asioita tekevä sentteri, joka jakaa palloa hyvillä ajoituksilla. Pelaa toisille tilaa ja aikaa. 

Timi Rinne 2016-2017

Joukkuepelaaja isolla J:llä. Ei valita, ei kiukuttele. Valmiina menemään kaukaloon ja tekemään osansa joukkueen eteen. Vahva jaloilta ja käsiltä. Aina hyvällä tuulella.

Mikko Puranen 2017-

Kovat ovat odotukset alakerran virtuoosille. Hiljainen vaikuttaja, taitava käsiltään, vahva kulmauksessa ja hyvä pelinäkemys. Tehokkaalle hyökkäävälle puolustajalle olisi tilausta.

Eetu Rikka 2017-

Pelintekijä, joka suojaa hyvin palloa. Ei nopeimpia etenijöitä, mutta suuntaa liikkeensä oikein. Tervetullut vahvistus hyökkäykseen.

Petri Kontinen 2015-2016, 2018-2019

Joukkueen pehmeimmät kädet. Loukkaantuminen pilasi tämän kauden, mutta onneksi 10-vuotisen sopimuksen takia pääsemme nauttimaan taituruudesta jatkossakin. Huhut kertovat myös karaoketaidoista.

Juho Martikainen 2015-2016

Itsevarmaa tekemistä puolustuspäässä ja hyvää hyökkäyksen tukemista. Tällä hetkellä reservissä, koska uskoi, että opiskelu menee salibandyn edelle.

Eetu Teerioja 2015-2016

Oli jo murtautunut joukkueeseen ja antanut hyviä näyttöjä maalissa ja hyökkäyksessä. Lähti kuitenkin hakemaan sopimusta Virosta.

Benjam Louhelainen 2015-2016

Poliisin virka ekalla kaudella, mutta valitettavasti tällä hetkellä reservin puolella kiireidensä vuoksi.

Niko Naaramo 2015-2016

Voi olla vain yksi tavoite ja se on piste per pelitahti. Lajin helppous viehättää. Moniosaaja ja herrasmies, joka pelatessaan on aina ehdottomasti ehdolla joukkueen tsemppariksi.

Waltteri Koivu 2015-2016, 2017-2018

Kävi antamassa parit näytöt ja tekemässä tarvittavat pinnat. Potentiaalinen pelaaja, joka suoraviivaisuudellaan saa tuhoa aikaa vastustajan päädyssä.

Atte Virtanen 2017-

Ketterä ja näppärä vauhtikone pitää kentällä vauhtia yllä ja tuo hyvää pelitilannenopeutta tullessaan. Jämsänkosken lahja Kellokoskelle on positiivinen lisä hyökkäykseen.

Joona Keijonen 2018-

Mies, joka haluaa satuttaa rautaisella ranteellaan muita treeneissä ja tuhota vastustajan veskan itseluottamuksen peleissä. Odotukset korkealla maalisaldon suhteen.

Sami Santaluoto 2018-

Nopeajalkainen ja taitava pelimies. Kärkiketjujen armoton työmyyrä, joka tehtailee pisteitä tasaisen tehokkaaseen tahtiin.

Toni Salokorpi 2018-2019

Vihdoin haastajia maalivahtiosastolle. Varusteillaan peittää puolimaalia, mutta sehän on tarkoituskin. Ilmaiseksi ei ole valmis antamaan mitään, mutta kauppoja aina valmis tekemään.

Arttu Purhonen 2018-

Terävyyttä ja ideaa pakkiosastolle. Aina valmis -asenteella pelaava puolustaja, jonka nopeus ja taito riittää haastamaan kovempiakin pelureita. Joukkueen hienoin takatukka.

Aku Winberg 2018-

Kylmäpäisiä ratkaisuja hyökkäyksessä. Ei paljoa päätä kylmää meno isompien vastustajien keskellä. SaKu -tutkaparin toinen jäsen.

Samu Hyväoja 2018-

Vikkelä hyökkääjä, joka on ei paljoa isompia vastapelureita pelkää. Rohkeaa ja luovaa hyökkäyspeliä. Toinen osapuoli SaKu -tutkaparista. Mennyt eteenpäin ja kehittynyt huikealla vauhdilla.

Patrick Tanner 2018-

Jos vähän vielä saa pituutta, niin joukkueen oma Marko Anttila. Kukaan ei pääse tämän ahnaan hyökkääjän ihon alle paitsi kyseinen herra itse. Ulottuva ja yllättävä pelaaja. Tulevaisuuden pisterohmu.

Rasmus Mattila 2018-2019

Hienoja esityksiä edustuksen riveissä maalivahtina. Tulevia lupauksia myöskin!

Ossian Väisänen 2019-

Todellinen huippuvahvistus joukkueelle. Peli-idea, nopeus ja taidot ovat hyvää tasoa. Tulee ottamaan merkittävän roolin joukkueen menestyksessä. Nähtäväksi jää onko tehokkuus samaa luokkaa joukkueen saunailloissa

Miro Takkinen 2019-

Peluri, jolla pallo pysyy lavassa kuin liimattu. Taitelijavirtuoosi, joka parhaana päivänä vie koko porukan solmuun. Odotukset ovat kovat, koska takajeen omaavalta pelaajalta odotetaan aina näyttäviä suorituksia ja tehoja.

Anton Kopiloff 2019-

Ulottuva pelaaja, jolla löytyy liikkeessä suoraviivaisia ratkaisuja. Tekee duunia niin ylhäällä kun alhaalla. Kieli keskellä suuta pelaamisesta nauttiva vahvistus.

Antti Elomaa 2019-

Varmaotteinen maalivahti, joka aiemmin kiusannut joukkuettamme ja nyt hyppäsi samaan rinkiin. Maalivahtiosastollemme erittäin tervetullut liimanäppi. Sitoutuminen joukkueen toimintaan esimerkillistä.

Sami Stedt 2019-

Yllättäen maalivahtirintamamme sai lisää vahvistusta kun kovemmissakin sarjoissa pelannut Sami liittyi joukkueeseemme. Tilastot ovat ensimmäisten näyttöjen perusteella vakuuttavat. Intohimona kangasmerkit.

Arttu Jalava 2019-

Peruspakkien peruspakki. Sitkeää ja periksiantamatonta taistelua puolustuspäässä. Omissa ei soi ja vastustajalle on vaikeaa päästä ohi. Lajin helppous näyttäisi viehättävän kyseistä herraa. 

Marko Tuunainen 2019-

Kokemus on rautaa, jota Marko tuo rauhallisuudellaan joukkueeseen. Pakkiosastolle lisää fyysisyyttä ja peruspelaamista. Hyvä suojaamaan palloa tiukoissa tilanteissa.

 

Coach Tanner 2015-

Omaa kylmähermoisen pään. Antaa tuomareille palautetta vain äärimmäisissä tilanteissa. Palaute pelaajille aina rakentavassa hengessä. Tärkeä palanen joukkueelle. Vaikea jatkopahvi neuvotteluissa ;) Reikäpallon lisäksi kova golfpalloilussa.

 

KelA SB kiittää tukijoitaan kaudelle 2019-2020:

Taitorakennus Harri Lehtola Oy,  Firesafe Finland Oy, Järvenpään Auto-Arita Oy, Firecon Group Oy, Exilight Oy, Akkupojat, Oy Hedengren Security Ab, Sähköpalvelu Koskela Oy