Otteluraportit

-------------- KAUSI 2019-2020 -----------------

 

30.11.2019 KelA - FC Tuusula 4-2

Paikallisderbyä odoteltiin ja vihdoin päästiin ratkaisemaan Tuusulan salibandyvaltikan kohtaloa. Vastassa oli nuori ja taitava joukkue, jonka peleissä on ollut paljon positiivista, mutta tulosta ei ole valitettavasti tullut kun taasen KelA porskuttaa mukavassa pisteputkessa. Peli sai KelAn kannalta hyvän alun kun Miro "Donskoi" Takkinen passasi millin tarkan poikittaissyötön vasemmalle, josta Joona "Winnipegin Laine" pääsi tälläämään paraatipaikaltaan pallon maaliin jo ensimmäisellä minuutilla. Montaa minuuttia ei mennyt kun vastustaja pääsi hieman vasemmalta puolelta karkuun ja tasoitti pelin aivan jäätävällä pommilla ylänurkkaan. Peli oli kuitenkin mukavasti KelAn hallinnassa ja erän loppuun vastustaja otti jäähyn mailaan lyömisestä. Toisen erän alussa KelAn yv toimi ja tällä kertaa sama Laine-Haapasen paikka ja tällä kertaa tarjoilijana hääräsi maestro Ossian "Wheeler" Väisänen. Lisää riemua saatiin kun rytmiryhmä Joona "D. Sedin" ja Patrick "H. Sedin" Tanner sekä Samu "Marchand" Hyväoja järjestelivät Joonalle läpiajon eikä siinä erehtynyt. Vielä kertaalleen vastustaja rokotti kavennuksen maalinedustan heikon puolustamisen takia. Kolmannessa erässä saatiin lopulta ratkaisu kun jälleen kerran KelA oli tehokas yv:lla. Ossianin syötöstä Miro pääsi veivaamaan maalinedustalle ja vaikka kuinka vastustajan veskari yritti vielä estää maalin, niin sinnehän tuo upposi ja peli alkoi olemaan pelattu. KelA sai vielä pari jäähyä loppuun, mutta KelAn vahva av-peli jatkuu edelleenkin edelliskausien tapaan. Peli ei sinänsä ollut mikään suurin taisto, mutta KelAn nöyrä puolustuspään tekeminen ja Sami "kuningas Henrikin" hyvä maalivahtipeli toivat Tuusulan säbävaltikan ja 2 pistettä kotiin.

16.11.2019 SBS MODO - KelA 0-0

Tästä pelistä lukujen perusteella ei paljoa raportoitavaa. Tulosvedossa olisi ollut kerroin kohdallaan. Todennäköisesti molempien MVP:t olivat maalissa torjuneet herrat. Loppuhetkien 5 min av hoidettiin kunnialla ja pisteet siten jakoon.

16.11.2019 KelA - DR 3-2

3.11.2019 ECG - KelA 2-4

19.10.2019 KelA - Pandat 2-3

5.10.2019 LepSu - KelA 4-4

5.10.2019 KelA - SC Kings 4-7

 

------------- KAUSI 2018-2019 ----------------------

 

6.4.2019 Light Iron - KelA 10-3 (toinen karsintapeli 3. divisioonaan)

6.4.2019 Bad Company - KelA 1-10 (ensimmäinen karsintapeli 3. divisioonaan)

30.3.2019 Lännenmiehet - KelA 2-1

30.3.2019 KelA - FCK 5-3

9.3.2019 MSS - KelA 1-1

9.3.2019 KelA -VKTP II 14-3

16.2.2019 KelA - SBS Botnia 2-8 

16.2.2019 Derius - KelA 2-3

2.2.2019 JVP - KelA 7-9

2.2.2019 KelA - HuHa 10-2

12.1.2019 AC Bohemia - KelA 2-4

12.1.2019 FCK - KelA 6-6

8.12.2018 VKTP II - KelA 4-7

8.12.2018 KelA - Lännenmiehet 5-8

17.11.2018 KelA - MSS 4-3

17.11.2018 KelA - Derius 3-1

27.10.2018 KelA - JVP 15-5

27.10.2018 SBS Botnia - KelA 1-2

7.10.2018 KelA - AC Bohemia 6-5

7.10.2018 HuHa - KelA  2-9

18.9.2018 SiPa - KelA 5-1

 

------------- KAUSI 2017-2018 -------------------------

 

7.4.2018 IBK Stadibandy - KelA  8-7

Kauden viimeisessä pelissä ei ollut enää panosta. IBK oli varmistanut nousunsa ja KelA sarjapaikkansa. KelAlla oli kuitenkin huikea mahdollisuus näyttää osaamistaan ja mitata nousijajoukkueen taso. Jälleen kerran KelAn maalissa soi heti alkuun. Tämän jälkeen KelAlle maalasivat Joona "Eichel" Tanner ja Jani "Karlsson" Sundström. Vastustaja vielä tasoitti, mutta sitten KelA meni menojaan. Ajassa 25.42 KelAn johto oli jo 2-6. Maalintekijöinä Iiro "Staal" Ronkainen, Jani Sundström toistamiseen ja Aleksi "Byfuglien" Kokkonen 2 maalilla. Jani Sundström laittoi illan toisensa kylmästi rangaistuslaukauksesta sisään. Sitten vastustaja alkoi päästä peliin mukaan 2 maalillaan, mutta vielä kertaalleen KelA osui ylivoimalla 4-7 johtoon kun Rasmus "MacKinnon" Pyykkö maalasi ajassa 36.41. Vastustaja vastasi kuitenkin nopeasti ja kavensi tilanteen 5-7. Tässä vaiheessa KelAn peli alkoi valumaan turhan alas ja ote peliin katosi täysin. Takaiskuilta kuitenkin vältyttiin kunnes.. Viimeisellä minuutilla vastustaja sai hurmoksen päälle ja takoi 34 sekunnissa 3 maalia ja eteni voittoon. Tämä oli masentava takaisku KelAlle, joka pelasi kauden parastaan täydet 40 minuuttia, mutta sitten tuli notkahdus. Vastustaja nousee sarjatasoa ylemmäs ansaitusti ja KelA sai hyvän opetuksen siitä, että peliaika kestää täydet 45 minuuttia. Vaikka tulos oli pettymys, niin pelaaminen näytti kuitenkin kokonaisuudessaan hyvältä. Pelin MVP:t Jani Sundström ja Aleksi Kokkonen molempien hienoilla tehoillaan 2+1. Kyseinen ketju näytti parasta osaamistaan.

7.4.2018 KelA - AC Juhe  3-3

KelA oli tiukan paikan edessä. Teoreettiset mahdollisuudet olivat ikäviin karsintapeleihin alaspäin. Joukkue saatiin hienosti kasattua tärkeisiin peleihin. Tiedossa oli, että todennäköisesti 1 pistekin voi riittää ja sehän lopulta saavutettiin. Vastassa oli kaiken lisäksi sarjan kovin pistenikkari. Peli alkoi ikävästi vastustajan mennessä 0-1 johtoon. KelA kuitenkin hallitsi peliä ja otti vastustajan tärkeimmän pelaajan pihteihinsä. Tasoitus tuli vihdoin ja viimein toisen erän alkuun kun Joona "Stamkos" Haapanen osui tutkaparinsa Juho "Aho" Maunun. esityöstä. Tästä hetki eteenpäin tuli KelAlle musta hetki kun kapteeni Joona "Helenius" Tanner sai polvitaklauksesta 5 minuuttia. Vastustaja ei epäröinyt käyttää tätä hyväkseen ja tekikin 2 yv-maalia. KelA ei kuitenkaan ollut valmis luovuttamaan. Ensiksi Jani "Karlsson" Sundström latasi pallon ylänurkkaan hienosta Aleksi "Thornton" Kokkosen syötöstä ja lopulta tasoitus tuli kolmannessa erässä kun Joona Haapanen osui toistamiseen kaukaa lähteneellä vedollaan. KelA hallitsi ottelua ja voittokin oli lähellä. Tällä kertaa pisteet tasattiin ja se riitti KelAlle varmistamaan sarjapaikan ilman suoraa putoamista tai karsintoja. Pelin MVP Joona Haapanen, jonka 2 maalia tulivat todella tärkeään peliin.

17.3.2018 Chiefs - KelA  3-3

Jälleen oli edessä kaikkien vesi kielellä odottama paikallisderby Chiefsiä vastaan. Ensimmäinen peli heitä vastaan oli päättynyt 2-2 tasapeliin, jossa Chiefs kiri tasoihin viime hetkillä. Molemmat joukkueet janosivat pisteitä ja molemmat halusivat derbyn valtikan. KelA aloitti vahvasti. Joukkuepeli toimi tiiviisti ja 2 minuutin kohdalla helpottava 0-1 johto-osuma Joona "Stamkos" Haapasen ranteesta. Ensimmäisen erän loppupuolella Chiefs sain 5 minuutin rangaistuksen. KelA pääsi maalinedustalta tekemään jo 0-2 johtomaalin ylivoimalla kun Joona "Haula" Tanner osui. Valitettavasti Chiefs pääsi hyvänn katkon jälkeen kaventamaan jo heti seuraavassa vaihdossa alivoimalla. Tämän jälkeen peli jatkui edelleen tasaisissa merkeissä. KelA sai momentumin ja ylärima esti maalin ja seuraavassa vaihdossa Chiefs kävi kuittaamassa tasoituksen hyvällä vapari-maalineduskuviollaan. Tämä lamaannutti hetkeksi KelAn ja Chiefs pääsi minuuttia myöhemmin jo 3-2 johtoon. Tomi "Mourinho" Tanner päätti ottaa aikalisän ja rauhoittaa tilanteen. Tämä auttoi. KelA pääsi jälleen peliin mukaan, nosti karvausta ja haki todella ahnaasti tasoitusta. Tontteja alkoi tulemaan kun Chiefs veti pakkansa omalle alueelle. Lopulta yritys palkittiin kun minuutti ennen loppua Joona Haapanen veti kaksi blokkaajaa puoleensa, siirsi pallon Mikko "Letang" Puraselle, joka laukoi pallon hienosti yläkulmaan. Muutama sekuntti ennen loppua KelAlla oli vielä huippupaikka ryöstää voitto kotiin, mutta tällä kertaa ei uponnut. Ansaittu tasapeli ja tällä kertaa kirijänä KelA. Erityismaininta koko joukkueen nöyrälle tekemiselle. Joukkuepeli toimi hienosti, turhat jäähyt vältettiin ja blokkauspeli toimi. Mitään ei annettu ilmaiseksi. KelAn parhaat peliesitykset ovat kaudella osuneet nimenomaan paikallisderbyihin. Pelin MVP:t Mikko Puranen upealla maalillaan ja kovalla tekemisellä puolustuspäässä sekä huikeita torjuntoja esittänyt Dani Rinnetmäki.

17.3.2018 KelA - HIFK II 10-8

KelA lähti hakemaan pakollisia pisteitä HIFK:n kustannuksella. Tilastot olivat KelAn eduksi, koska HIFK ei ollut aiemmin voittanut KelAa kertaakaan. Peli lähti haparoiden alkuun, koska HIFK otti 0-2 johdon 3 minuutissa ennen kuin KelA heräsi. Sitten alkoikin tapahtua ja paljon. Maaleja tehtiin puolin ja toisin. Toisessa erässä KelA pääsi repimään 9-5 johdon. HIFK pysyi kuitenkin sitkeästi mukana ja pystyi vielä kirimään 9-8 tilanteeseen. KelA kuitenkin sai lopulta ratkaistua pelin tekemällä viimeisen maalin tyhjään maaliin. Pelin luonne oli coast to coast luonteinen ja tiedossa oli ettei näin ainakaan voitaisi jatkaa seuraavaan peliin. Ottelun onnistujiin kuuluivat Joona "Stamkos" Haapanen tehoilla 3+1, Joona "Statsny" Tanner 2+1, Mikael "Tavares" Suomi 1+2. Pelissä nousi moni hienosti esille. Esimerkiksi Eetu "Radulov" Rikka latasi kauden pisimmältä etäisyydeltä osuman, Jan "Perry" Laakso hyppäsi nopealla varoituksella hienosti tukemaan joukkuetta. Positiivista on, että KelA on alkanut vihdoin osumaan maalipuiden väliin ja siten pisteitäkin alkanut taas tulemaan vaikean alkuvuoden jälkeen. Pelin MVP 3+1 tehoilla Joona Haapanen.

24.2.2018 SC Sähly-90 - KelA  3-11

Päivän toiseen peliin lähdettiin sekavissa tunnelmissa. Muutama pelaaja oli pudonnut rosterista pois ja päivän toimitsijatehtävätkin oli hoidettavana. KelA sai kunnon herätyksen kun vastustaja meni heti alussa 1-0 johtoon. Tämän jälkeen KelA alkoi toden teolla tekemään töitä ja pelaamaan. KelAlle erän seuraavat 4 maalia tekijöinä Joona "Stamkos" Haapanen, Mikael "Steen" Suomi, Aleksi "Byfuglien" Kokkonen ja Eetu "Marchand" Rainio. Tämä vapautti KelAn pelin ja seuraavassa erässä sama tahti jatkui KelAn tehdessä 3 maalia. Tällä kertaa osuivat Suomi ja Kokkonen toistamiseen sekä Eetu "Bäckström" Rikka. Ja nälkä ei loppunut. Kolmanteen erään vielä 4 maalia lisää tekijöinä vielä kertaalleen Suomi, toistamiseen Rikka, Joona "Oshie" Tanner ja Teemu "Jagr" Vanhanen. Vastustajalla ei tällä kertaa ollut mitään eväitä murtaa KelAn puolustusta eikä etenkään estää maalikarkeloita. Jälleen kerran "Waltsu" oli maalissa hyvässä vireessä. Mikael Suomi kokosi hienot tehot 3+1 kuten Iiro Ronkainen 0+3 ja Joona Haapanen 1+2. Erityismaininta myös jäähyttömästä pelistä Eetu Rainiolle. Pelin MVP Teemu Vanhanen, joka koko päivän istuttuaan toimitsijana, jaksoi hypätä vielä pakin paikalle ja onnistui pääsemään myös pisteille 1+1.

24.2.2018 KelA-PKT  1-2

KelA sai vastaansa yhden sarjan kärkijoukkueista oman vastuuturnauksen avauspelissä. Pelin alku oli tunnustelevaa, mutta pari vastustajan vetoa parhaalta tekosektorilta ja vastustaja kahden maalin karkumatkalle. Tämän jälkeen KeA ryhdistäytyi ja pisti puolustuksen kuntoon. Samalla kun vastustaja ei enää päässytkään hätyyttelemään KelAn maalia, niin pelin painopiste siirtyi PKT:n maalille. Hyviä maalipaikkoja tuli useita, mutta tehottomuus vaivasi ja parin jäähyn verran tuli vedettyä happeakin. Kolmanteen erään KelA sai peliinsä vielä yhden vaihteen lisää. Yritys palkittiin kun 3 minuuttia ennen pelin loppua Rasmus "Burns" Pyykkö osui Juho "Little" Maunun syötöstä. Armoton loppuhetkien takaa-ajo ei tuottanut tulosta kun vastustajan maalivahti otti hyviä torjuntoja kerta toisensa jälkeen ja peli päättyi KelAn niukkaan tappioon. Jälkipyykkiä aiheutti vastustajan jäähysarakkeen 0 min., mutta tuomarit tuomitsee ja piste. KelAn maalissa "Waltsu" pelasi hienon pelin ja oli ehdottomasti pelin MVP.

3.2.2018 LaPa III - KelA  6-5

Ei raporttia

3.2.2018 KelA - FC Noppa  2-7

Ei raporttia

13.1.2018 KelA - IBK Stadibandy  1-8

Vastassa sarjakärki ja hyvä peli alla. Tärkeitä pisteitä jaossa. KelAlla valitettavasti 3 avainpelaajaa poissa ja ensimmäisen pelin jälkeen 2 pelaajaa joutui jättämään tämän pelin väliin. Ennen peliä puhuttua: ei jäähyjä..  Siitä se sitten lähti. Vastustaja osoitti heti alusta pitäen olevan tasokas joukkue. Ajassa 2.45 ensimmäinen takaisku. Tästä vielä toivuttiin kun Teemu "wannabe Jagr" Vanhanen pääsi avaamaan kauden maalitilinsä tasoittamalla pelin 1-1:een Eetu "Perreault" Rikan esityöstä. KelAlla oli muutaman kerran vaikeuksia omassa päässään ja kuten ensimmäinenkin niin myös toinen vastustajan maali tuli omien virheiden myötä. Tilannetta ei helpottanut Eetu "Pacioretty" Rainion 2+2 minuutin jäähy erän lopussa. Jäähy oli siinä mielessä kova tuomio, että Rainiota rikottiin kyseenalaisella tavalla ja KelA protestoi tilannetta täysin aiheellisesti. Tauolle numeroissa 1-2. Toisen erän alku ja siten 4 minuutin alivoima kestettiin, mutta jälleen omassa päässä pieni virhe ja vastustaja 1-3 johtoon. Tämän jälkeen KelAlla oli vielä tuhannen taalan paikka kaventaa, mutta parista sentistä jäi kiinni. Tämä olisi voinut vielä vaikuttaa pelin kulkuun ratkaisevasti, mutta.. KelAn pyrki taistelemaan, mutta sitten jälleen tuomareilta kyseenalainen jäähy, joka kuumensi tunteet ja kunnolla ja lopullisesti. Tätä tilannetta edelsi kaiken lisäksi vastustajan jäähyn arvoinen rike. Lopputulos vastustaja 0 min. ja KelA 41 min. Tässä vaiheessa myös valmentaja Tanner päätti siirtyä sivummalle tuomarien vaatimuksesta. Olettamuksena on, että rakentavan palautteen antaminen oli jo hieman karannut käsistä. KelA pääsi jälleen raatamaan ja esittelemään rautaista alivoimaansa.10 minuuttia ja 25 sekuntia KelA piti maalinsa puhtaana ja tästä ajasta meni monta minuuttia myös 5-3 alivoimalla. Sitten lopulta loppui KelAn pelureiden voimat ja viimeisen vajaan kahden minuutin alivoiman aikana vastustaja osui kahdesti. KelA yritti loppuun vielä sinnitellä, mutta sitten käsittämätön tuomarivirhe (mailaanlyönti halon hakkuu tyylillä, joka jäi viheltämättä) ja vastustaja pääsi rankaisemaan jälleen. Tämä vei lopunkin taistelutahdon ja jälleen alkoi jäähypenkki kulumaan kolmen herran istuessa siellä yhtäaikaa. Jäähyistä voidaan olla montaa mieltä. Tuomaritoiminnasta kertoo jotain myös se, että samasta rikkeestä tuomittiin pelin kuluessa joko 2 tai 5 minuutin jäähy tai ei jäähyä ollenkaan. Kysyttäessä tuomarit eivät osanneet kertoa mikä on perusteena  tuomioiden eroihin ja suuruuteen. Välillä tuomarit eivät tienneet ketä ovat laittamassa jäähylle jne. Ei selkeää linjaa, iso osa rikkeistä jäi viheltämättä, valtaosa kaksinkamppailutilanteista vihellettiin sen pelaajan hyödyksi, jolla ei ollut edes palloa. Tuomaritoiminnan arvostelu on ollut iso puheenaihe sekä isommilla että pienemmillä kentillä viimeaikoina. Vaikka näistä asioista pitäisi olla hiljaa, niin kyllä silloin on syytä asioihin puuttua kun mennään toiminnassa täysin metsään. Valitettavaa todeta, että tuomaritoiminta oli kauden kehnointa ja palautetta annettiin puolin ja toisin myös pelin jälkeen. Pelin positiivisin osa-alue oli KelAn alivoima, joka jaksaa taistella ja toimi todella hyvin taitavaa vastustajaa vastaan. Eikä taipunut kuin vasta yli 10 minuutin tahkoamisen jälkeen. 54 jäähyminuuttia on kuitenkin liikaa. Eli tässä on joukkueellakin peiliin katsomisen paikka. MVP Dani Rinnetmäki, joka jaksoi ottaa koppeja vielä viime minuuteillakin ja pelasi loppuun pelin aikana saadusta olkapäävammasta huolimatta.

13.1.2017 KelA - PSS III  7-2

KelA odotti revanssia Porvoolaisista, joka oli voittanut aiemman keskinäisen ottelun KelAn dominoinnista huolimatta. Tällä kertaa joukkue oli päättänyt laittaa asiat takaisin oikeaan järjestykseen. Innokkuus näkyi heti alusta pitäen kun Aleksi "Simmonds" Kokkonen ajoi röyhkeästi maalille. Maila jäi jumiin verkkoihin ja pienen repäisyn jälkeen lopputulos oli 5 minuutin jäähy ajassa 0.48. KelA käytti kuitenkin vaikean alun hienosti hyväkseen kun ensiksi Jani "Karlsson" Sundströmin syötöstä Eemi "MacKinnon" Tanner teki hienon tahtomaalin kovan väännön päätteeksi ja heti seuraavassa vaihdossaan Eemi tarjoili varman paikan Eetu "Marchand" Rainiolle. Tästä ei vastustaja enää toipunut. KelA otti pelin haltuunsa ja paukutti erään vielä 2 maalia lisää Mikael "Wheeler" Suomen ja Teemu "Suter" Kosken toimesta. Esityöt tekivät Joona "Radulov" Tanner ja Lassi "Leddy" Juurinen. Toinen erä jatkui KelAn komennossa. Maaliseppoina kunnostautuivat tutut herrat Suomi ja Joona "Stamkos" Haapanen. Lukemat erän päätteeksi olivat KelAlle 6-1. Viimeinen erä olikin sitten jo enemmän pelailua kun KelA sortui jäähyilyyn ottamalla 11 jäähyminuuttia. KelAn rautainen alivoima kuitenkin toimi ja vastustaja ei onnistunut 5-3 ylivoimallaan 2 minuutin aikana. KelAlle ylivoima kelpasi kun Haapanen pääsi viimeistelemään lukemiin 7-2. KelA otti ansaitun voiton. Maaleja tuli ja puolustus toimi hyvin. 2 alivoima ja 2 ylivoimamaalia sekä oma alivoimapelaaminen olivat positiivisia asioita. Pelin MVP joukkueen sytyttämisestä av-tehoilla 1+1 Eemi Tanner.

9.12.2017 KelA - Chiefs  2-2

KelA sai vastaansa odotettuun paikallisderbyyn Chiefsin Järvenpäästä. Tiedossa oli, että vastassa on kokenut ja fyysinen vastustaja. KelAn tavoitteena oli pitää pää kylmänä ja keskittyä omaan tekemiseensä. Ensimmäinen tiukka paikka tuli 5 minuutin kohdalla kun KelA joutui kahden miehen alivoimalle. KelA kuitenkin kesti hienosti eikä takaiskuja tullut. 10-minuutin kohdalla KelA pääsi katkaisemaan vastustajan hyökkäyksen ja lopulta Mikko "Pietroangelo" Puranen laukoi ylänurkkaan Jouni "Giordano" Olsen syötöstä. KelA sai tässä vaiheessa hyvän otteen peliin ja loi usean mahtavan tekopaikan. Läpiajojakin saatiin aikaiseksi useampia ilman tulosta. Toisessa erässä vastustajan turhautuminen alkoi näkymään niin vaihto- kuin jäähypenkilläkin ja tekeminen näytti vaikealta. KelA löi vielä lisää kylmää vettä niskaan kun Aleksi "Jagr" Kokkonen pisti vastustamattomasti pallon maaliin jälleen vastahyökkäyksen päätteeksi. Myös KelA joutui jälleen pelaamaan täydet kaksi minuuttia kahden vajaalla, mutta jälleen puolustus piti hienosti. Vielä kolmannessa erässä KelA puolusti tiiviisti ja loi usean maalipaikan. Vastustaja ei kuitenkaan ollut luovuttanut ja lopulta kaksi minuuttia ennen loppua vastustaja sai puolivahingossa rangaistuslaukauksen, jonka käyttivät myös hyväkseen. Jotta draamankaari olisi valmis, niin vastustaja pääsi vielä minuuttia ennen loppua kuittaamaan ilmasta tasoituksen. KelAlla oli hienot tekopaikat vielä viimeisillä minuuteilla, mutta tänään ei hienosta pelistä huolimatta voittoa suotu hyvällä asenteella pelanneelle KelAlle. Pelin MVP Mikko Puranen, jonka peliesitys ja tehokkuus oli tärkeässä osassa pisteen ansaitsemisessa.

9.12.2017 AC Juhe - KelA  7-5

KelA lähti ennakkoon tasaiseksi oletettuun otteluun hakemaan täyttä pistepottia. Vastustaja oli erittäin tehokas. Pelissä tehtiin maaleja vuorotellen. KelAn joukkueena puolustaminen oli kauden surkeinta. Lopulta vastustaja ratkaisi pelin lukemiin 7-5 tyhjään maaliin. KelAn tehokkaimpia olivat Joona "Nash" Tanner ja Jani "Karlsson" Sundström 1+1 tehoillaan. Maalintakoissa onnistujia olivat myös Markus "Chara" Sirkka, Mikko "Shattenkirk" Puranen ja Atte "Kane" Virtanen. Jäähypenkkiä kulutti 6 minuuttia Eetu "Marchand" Rainio pelin loppuminuuteilla. MVP Jani Sundström, joka teki hienon av-maalin ja sai tilastoihin myös yhden syöttöpisteen.

19.11.2017 KelA - SC Sähly-90  8-2

Joukkue lähti hakemaan pistetilin kartuttamista kokenutta SC Sählyä vastaan. Jälleen kerran KelA otti pelin haltuunsa heti ensi minuuteilta lukuunottamatta 13 sekunnin kohdalla tullutta turhaa jäähyä. Valitettava takaisku maali tuli kuitenkin ensiksi KelAn verkkoon kun pallonmenetyksestä vastustaja rankaisi maalin edestä nopealla käännöllä. Tästä ei kuitenkaan mennyt kuin 7 sekuntia eteenpäin kun KelA debyyttiään pelaava Atte "Zuccarello" Virtanen pääsi tälläämään pallon ylänurkkaan Eemi "Brassard" Tannerin esityöstä. Ja sitten peli aukesi. 50 sekuntia tästä eteenpäin Jani "Karlsson" Sundström vauhdista ranteella ylänurkkaan. Tehotiimi Mikael "Spezza" Suomi ja Joona "Stamkos" Haapanen maalit mieheen. Suomi otti tilanteen haltuun myös toisessa erässä paukuttamalla pari maalia lisää. Kolmannessa erässä maaleista vastasivat jälleen Suomi ja Haapanen rankusta sekä jäätävän nopealla laukauksella Teemu "Letang" Koski. Syöttöpisteitä merkittiin Sundströmille ja Eetu "Avery" Rainiolle sekä Haapaselle kaksin kappalein. KelAlla oli vaikeita hetkiä kun Eemi Tanner kulutti 7 minuuttia putkeen jäähypenkkiä, mutta kuten molemmissa päivän peleissä alivoima toimi moitteettomasti. Ei yhtään takaiskua. KelA pääsi jopa alivoimalla paremmille maalipaikoille kuin vastustaja. Jälleen kerran peli pysyi hyvin kasassa ja vielä kun KelA pystyy pitämään myös mentaalipuolen hallinnassa, niin turhilta jäähyiltä vältytään ja tulosta tulee. Mainio päivä, mainiot tulokset ja täysi pistepotti. Joukkue osoitti potentiaalinsa vaikean tappioputken jälkeen. KelA on nyt 3 pelin voittoputkessa ja nälkä kasvaa. Pelin MVP Mikael Suomi. 4 maalia ja hyvä työmoraali läpi pelin. Iso plussa.

19.11.2017 HIFK II - KelA  0-6

KelA lähti hakemaan sarjataulukossa edellä olevalta vastustajalta tärkeitä pisteitä. KelA sai heti alkuun hyvän otteen pelistä ja HIFK:ta vietiin. Vastustajan ensimmäisestä jäähystä KelA pääsi heti rankaisemaan kun Markus "Werenski" Sirkka tarjoili Joona "Panarin" Tanner maalasi. Ensimmäinen erä oli vastustajalta vain selviytymistä, mutta kun tehottomuus näkyi numeroissa, niin pelissä mentiin aina toisen erän loppupuolelle kun KelAn lukko aukesi ja maaleja alkoi syntymään. Markus Sirkan ja Joona "Stamkos" Haapasen yhteistyö toimi ja molemmat nakutti 1+1 erän loppuun. Kolmannessa erässä molemmat herrat tekivät vielä maalit mieheen ja kermaksi kakun päälle vielä av-maali, jonka syötti Aleksi "Subban" Kokkonen ja Joona Tanner laukoi maaliin. Ottelussa nähtiin muutamia koiruuksia, joka johti rangaistuksiin HIFK 5x2 min ja KelA 3x2 min. Tuomarit ottivat hyvin pienet rikkeet pois, mutta ottelun lopussa tuli useampi torikokous ja tuijotuskisa ja pahimmat rikkeet katsottiin yllättäen sormien välistä läpi. Dani "Price" Rinnetmäki sai ansaitun nollapelinsä ja otti muutaman näyttävän torjunnan. Ottelun MVP:t pakkina 2+2 tehoilla Markus Sirkka ja nollapelin pelannut Dani Rinnetmäki.

21.10.2017  KelA - LaPa III  3-1

KelA lähti toiseen peliin 3 ottelun tappioputki niskassaan. Onneksi edellisessä pelissä rangaistut saivat olla myös mukana. KelA otti jälleen pelin haltuunsa ja vastassa oli vastaiskujoukkue. Panokset olivat kovat, koska molemmat tarvitsivat kipeästi pisteitä. Ensimmäinen erä oli tunnustelua KelAn hallinasta huolimatta ja jälleen maalinteko osoittautui vaikeaksi. Tauolla mentiin 0-0 lukemissa. Toisessa erässä KelAn pelaajaa rikottiin räikeästi ja samassa yhteydessä kaiken hämmennyksen keskellä pääsivät tutkapari Joona "Stamkos" Haapanen ja Mikael "Gaudreau" Suomi iskemään pelin avausmaalin. KelAn toinen maali oli myös upea kun Eetu "Telegin" Rainio pääsi kikkailemaan itsensä kentän läpi kolmesta vastustajasta ohi ja tarjoili rystysyötön suoraan puolustaja Teemu "Josi" Kosken lapaan ja pallo tyhjään maaliin. Tässä vaiheessa KelAlla oli peli hyvin hallussa ja maltti riitti pitämään lukemat KelAn hyväksi. Kolmas maali oli Eetu Rainion käsialaa tyhjään maaliin. Valitettavasti kauden parhaan pelinsä esittänyt Dani "Kuningas-Lundqvist" Rinnetmäen nollat rikottiin pelin viimeisellä sekunnilla kun KelA yritti hyökätä ja vastustaja kävi iskemässä sen ainoan vastaisku maalinsa. Hyvä opetus joukkueelle ja muistutus siitä, että peli päättyy vasta kun summeri soi. Pelin MVP hienoilla torjunnoillaan Dani Rinnetmäki ja erikoismaininta Eetu Rainiolle hienosta pelistä ja joukkueen eteen kentällä tehdystä työmäärästä.

21.10.2017  PKT - KelA  4-2

KelAn kolmas sarjapeli oli PKT:ta vastaan. Peli alkoi tasaisissa merkeissä kun molemmat pyrkivät luomaan maalipaikkoja. PKT pääsi valitettavasti maalinedestä tekemään erän ainoan maalin. Ensimmäisen erän loppuun KelA sai valitettavat viiden minuutin jäähyn kun Eetu "Subban" Rainio ajoi tilanteeseen hieman vauhdikkaasti ja lennätti vastustajan laidan yli. Toisen erän alussa kuitenkin vastustajan yv-kuvio toimi tehokkaasti ja noepaan tahtiin kaksi takaiskumaalia ja peli jo 3-0. KelA tuli jäähyn jälkeiseen vaihtoon sisuuntuneena ja alkoi nostaa tempoa entisestään. Tämä palkittiin kun Joona "Couture" Haapanen iski hienon maalin Mikael "Ehlers" Suomen syötöstä. KelA aloitti takaa-ajon, joka palkittiin vielä Markus "Gostisphere" Sirkan hienolla viimeistelyllä 3-2:een. Jälleen kyseessä jäähyn jälkeinen vaihto kun jäähyltä päässyt Mikko "Määttä" Puranen syötti maalin. Mutta synkät hetket odottivat toisen erän lopussa kun Joona "Voracek" Tannerille vihellettiin erittäin kyseenalainen jäähy. Aluksi odotettiin 2-minuuttista, mutta jostain kummasta tuomarit saivat taiottua jäähystä 5-minuuttisen. Tämä kuohautti sekä pelaajan että valmetajan tunteet ja rakentavan keskustelun päätteeksi Joona Tanner pihalle bonuksena 5+20 min. ja valmentaja ulos 2+10 min jäähyillä. Uskomaton vaparin aiheinen rike muuttui hetkessä 37 minuutiksi. Vastustaja rokotti ylivoimalla vielä kertaalleen tilanteen 4-2:een. Kolmanteen erään lähdettiin synkissä merkeissä kun aluksi odotti 5-3-alivoima ensimmäiset puolitoistaminuuttia ja sitten vielä 5-4 alivoimaa aina 9-minuutille asti. KelA kuitenkin näytti piristyvän ja alivoimalla rakennettiin muutama hieno maalipaikka ja paikkoja saatiin jopa enemmän kuin vastustaja. Alivoima kestettiin hienosti, mutta viimeisin 6 minuutin takaa-ajo ei riittänyt kun puhti oli mennyt jäähyjen tappamiseen. Tehokkuus maalinteossa oli vaihteeksi kadoksissa. Kokonaisuudessaan kuitenkin hieno taistelu kolmannessa erässä. Pelin MVP Mikko Puranen, joka teki sen mitä tehtävissä oli ja otti usean hienon katkon ja rakenteli peliä hyvin alakerrasta käsin.

7.10.2017  PSS III - KelA  3-2

KelA lähti toiseen peliin sisuuntuneena. KelA sai mainion alun pelille ja jälleen pelin tahdin määräsi KelA. Vastustaja otti heti alkuunsa 3 jäähyä putkeen, mutta KelA ei saanut ylivoimaansa toimimaan. Vastustajasta näki heti, että ovat tulleet rikkomaan KelAn pyöritystä. Jäähyjen jälkeen ensimmäisen erän lopussa yksi virhe ja vastustaja 1-0 johtoon miltei ainoasta paikastaan. Toisessa erässä vastustaja jatkoi rikkomistaan, mutta tuomarit eivät varoituksistaan huolimatta enää jakaneet kuin yhden jäähyn. KelA pääsi kuitenkin tekemään erän ainoan maalin Joona "Marchand" Tannerin toimesta. Kolmanteen erään KelA lähti hakemaan voittoa, mutta vastustaja ehti alivoimalla ensin. KelA painoi hyökkäyksiä vastustajan päätyyn kunnes viimein Eetu "Seguin" Rainio päätti ottaa vastuuta ja laittoi vaparista pallon upeasti yläkulmaan. Ilo oli lyhyt, koska jo heti seuraavasta hyökkäyksestä pallo omaan maaliin vaarattoman näköisest tilanteesta. Lopussa KelA yritti raivoisasti saada tasoitusta, mutta yllättäen toisen tuomarin linja muuttui ja KelA pääsi kuluttamaan jäähypenkkiä kahden miehen voimin. Tämä ei tietenkään auttanut loppukirissä. Silti KelA jaksoi yrittää ja vastustaja ei saanut maalia ylivoimallaan. Jälleen kerran KelA vei kokonaisuudessaan peliä, mutta tehottomuus vaivasi. Yksi päästetty av-maali, yksi oma maali, tehoton yv jne olivat tie kohti tappiota. Vastustaja rikkoi, roikkui ja valitti ja lisäksi käytti maalipaikkansa 75 %.sti, joten paljon jää KelAn joukkueelle mietittävää seuraavaan turnaukseen. Pelin MVP Eetu Rainio, joka jaksoi raataa vaihdosta toiseen ja teki vielä näyttävän maalinkin.

7.10.2017  FC Noppa - KelA  7-3

KelA pääsi aloittamaan kautensa Campo Centerissä Vantaalla. Vastaan tuli vajaamiehinen FC Noppa, joka on viihtynyt jo 3 vuotta nelosdivarissa. Ottelu alkoi KelAn kannalta hyvin. Noppa antoi KelAn pitää palloa ja määrätä ottelun tahtia. Valitettavasti Noppa antoi heti alkuun varoituksen vastahyökkäyksistään ja niitä tulikin sitten muutama pelin aikana ja miltei joka kerta pallo löysi paikkansa KelAn maalista. KelAn kauden avausmaalin ja kavennuksen teki Joona "Pacioretty" Tanner Jani "Karlsson" Sundströmin syötöstä. Tämän jälkeen KelA vajosi syviin vesiin ja oli jo 6-1 tappiolla kunnes vihdoin alkoi osumia tulemaan 3. erässä. Ensiksi Mikael "Matthews" Suomi osui Joona "Ovetskin" Haapasen poikittaissyötöstä ja tämän jälkeen tutkapari Rasmus "Radulov" Pyykkö maalasi Markus "Weber" Sirkan esityöstä. Pieni toivon kipinä nousi, mutta vastustaja kävi vielä kerran opettamassa vastahyökkäyksen voimaa ja peli päättyi 7-3 KelAn tappioksi. Positiivista oli huomata, että joukkueen vauhti ja taitotaso riittää tälle tasolle, mutta tekemistä riittää niin maalintekotehokkuudessa kuin joukkueena puolustamisessa. Pelin MVP kovalla tsempillä pelannut Jani Sundström.

10.6.2017 Panthers Cup 2017, turnausvoitto

Kiitos Järvenpään Panthersille, jolta tuli kutsu osallistua 2017 Panthers Cupiin Järvenpään lukiolle. KelA sai hyvin pelaajia liikkeelle vaikka kesätauko olikin jo päällä. Turnaus oli 5 joukkueen yksinkertainen turnaus ja peliaika 2x15 min. Ensimmäiset kaksi peliä menivät selvin lukemin KelAlle. Ensiksi kaatui Korstot 8-3 ja sitten Panthers 8-0. Kolmas peli olikin jo tiukempi, mutta ilman suuria ongelmia kaatui myös KorsKa 5-2. Viimeinen peli olikin hallitsevaa mestaria Wolfgangia vastaan, jolla oli allaan myös tappiottomat pelit. Eli turnauksen voitto oli ratkaistava tässä keskinäisessä pelissä. Vaikka KelA oli vakaasti päättänyt voittaa turnauksen ja viedä pokaalin mukanaansa, niin pelin alku oli murskaava. Vastustaja rankaisi heti kahdesta ensimmäisestä vaihdosta. Puolessa välissä erää KelA sai vielä 2+2+10 min rangaistuksen ja alivoimalla tehdystä vaihtovirheestä vastustaja teki jo 0-3. Mutta sitten kaikki muuttui. KelA sai tärkeän kavennuksen Rikka-J-Tanner akselin toimiessa hienosti ja heti perään toisen kun Tempe Koski näytti kuinka ranteella pistetään pallo ylänurkkaan suoraan syötöstä. Maalin takaa-ajoasemassa tilanne olikin jo aivan toinen. KelA haki ahnaasti tasoitusta ja saikin sen. Tasoituksen niittasi kaukaa Rasmus Pyykkö, jota vastustaja oli jo aiemmin yrittänyt provosoida. Tämän parempaa kuittia ei olisi voinut toivoa. Tämäkään ei vielä riittänyt vaan KelA halusi myös saada voiton. Ensiksi vastustaja turhautui ja otti hölmön jäähyn. Ylivoima ei vielä tuottanut tulosta, mutta tämän jälkeen tasakentällisin vahvasti pelannut hyökkäystrio Vanhanen-Rikka-Tanner pistivät karusellin pyörimään ja yli minuutin pyörityksen jälkeen pallo löydettiin verkon perältä J. Tannerin toimittamana. Viimeisen niitin KelA sai tehtyä vielä tyhjään maaliin. Turnauksen onnistujia pisteiden valossa olivat Joona Tanner, Mikael Suomi ja Aleksi Kokkonen, mutta koko joukkue pelasi vahvasti ja kaikille tuli hienoja onnistumisia. MVP nimitys koko joukkueelle 0-3 tappioasemasta nousu 5-3 voittoon oli hieno tapa päättää turnaus ja kaapata pokaali mukaan. KelA kiittää järjestäjiä ja kiitos myös paikalle saapuneille pelureille. Ensi vuonna uudestaan!

 

--------- Kausi 2016-2017 --------------------

 

8.4.2017  KelA - HSH  1-1

Päivän toisella pelillä ei ollut enää merkitystä ja joukkue lähti kamppailuun ns. takki tyhjänä. HSH pelasi tapansa mukaan sääntöjen rajamailla eikä yhteentörmäyksiltä säästytty. HSH kuitenkin onnistui jyräämään myös oman maalivahtinsakin järjettömällä ajeluyrityksellä. Myös verbaliista puolta käytettiin lahjakkaasti. Kaikesta huolimatta kentällä oli kaksi joukkuetta, josta toinen pelasi määrätietoisesti ja toinen puolivaloilla. Pelin erikoisuuksiin kuului KelAn syöttöennätys kun "Gaborik" Pyykkö ja "Kopitar" Sirkka syöttivät toisilleen toistakymmentä kertaa putkeen pakkipakkia kun ketään ei näkynyt lähimaillakaan. Pelin edetessä HSH pääsi tekemään maalin hienon yksilösuorituksen kautta kun KelAn pelaajia käytettiin pujottelukeppeinä. Tämän jälkeen KelA alkoi ottamaan peliä hallintaan, mutta jäähyt 31 minuuttia tekivät tilanteen haastavaksi. Nähtiinpä jopa KelAn ensimmäinen ulosajokin. Lopulta Iiro "Voracek" Ronkainen pääsi kuittaamaan maalin edestä tasoituksen. Iiro oli muutenkin päivän positiivisia pelaajia ja täten ansaitsee MVP nimityksen viimeiseen peliin.

8.4.2017  PakVi II - KelA  3-3

Päivän ensimmäisessä pelissä oli paljon panosta. Yksi piste varmistaisi KelAn suoran nousun sarjatasoa ylemmäs. KelA sai heti erän alkuun jäähyn, joka tällä kertaa kääntyi KelAn eduksi kun Joona "Plekanec" Tanner kävi ryöstämässä alivoimalla pallon ja pisti sen vielä upeasti maaliin. PakVi oli myös hyvällä asenteella liikenteessä ja tasoitus tulikin vahvan vääntämisen jälkeen. KelA kuitenkin kuittasi välittömästi Eemi "Staal" Tannerin toimesta. Erän loppuun kuitenkin vastustajan laukaus meni pahan maskin takaa KelAn maaliin ja erätauolle 2-2 tilanteessa. Toisen erän ainoan maalin teki KelA ja jälleen asialla Joona Tanner. Kolmanteen erään lähti hyvällä asenteella pelaava KelA. Vastustajalle ei annettu tilaa, blokkauksia tuli paljon ja syötöt alkoivat menemään omille hyvällä prosentilla. KelA pystyi jäädyttämään vastustajan pelaamisen. PakVi otti maalivahdin pois jo 2,5 minuutin kohdalla. KelA ei saanut onnistumista tyhjään maaliin. Sen sijaan Pakvi pääsi kertaalleen laidasta läpi ja Dani "Lundqvist" Rinnetmäki otti kauden hienoimman game saverinsa. Pakvi sai kuitenkin vielä aivan lopussa rangaistuslaukauksen, josta tuli maali. Koska pelikellossa oli jäljellä enää 2 sekuntia, niin enempää ei maaleja nähty ja tasapeli riitti tuomaan tärkeän pisteen. Pelin MVP Dani Rinnetmäki, joka teki huikean torjunnan tärkeässä paikassa.

25.3.2017 KelA - Grillimestarit  7-5

KelA pyrki tähän peliin kokoamaan itsensä ja siten pelaamaan parempaa peliä. Jälleen kerran vastustaja päästettiin kahden maalin karkuteille 6 minuutissa. Usko ei kuitenkaan ollut koetuksella vaan joukkue tiesi, että tekemällä omaa peliä saadaan myös onnistumisia. KelA tasoitti tilanteen 2-2:een Teemu "Shattenkirk" Kosken ja Eemi "Tavares" Tannerin upealla av-maalilla. Vastustaja kävi vielä kerran johdossa, mutta sitten KelAn kurssi kääntyi. KelA otti täyden hallinnan pelistä ja johti 3. erän alussa jo 7-3. Iiro "Carter" Ronkainen väänsi väkisin pallon maaliin, Markus "Abdelkader" Sirkka osui jälleen kaukaa, Teemu "Messier" Vanhanen ohjasi maalin edestä ja lisäksi Mikael "Spezza" Suomi ja Ville-Mikko "Kucherov" Pietikäinen onnistuivat. Lopussa vastustaja pelasi ilman maalivahtia ja onnistui kaksi kertaa. KelAn kurittomuus näkyi lopussa ja valmentajakin joutui kertomaan ajatuksiaan normaalia äänekkäämmin. KelAn peliä sotkivat useat jäähyt, joita tuli kaiken kaikkiaan 6 x 2 min. KelAlla oli vaikea päivä ja esitykset olivat kauden huonoimpia. Silti positiivista on se, että tällaisillakin esityksillä KelAn kausi jatkuu edelleen ilman tappioita. Pelin MVP Eemi Tanner, joka teki hienon av-maalin ja pelasi hyvällä asenteella. Vain tyhjä maali jäi kaivelemaan..

25.3.2017 Bandits - KelA  7-7

KelA sai täydet kolme ketjua peliin. Joukkueella oli hyvä henki päällä, mutta... Terminen kevät sai KelAn aloittamaan pelin liian leppoisalla sykkeellä. Vastustaja meni kahden maalin johtoon 10 minuutissa. KelAn omat yritykset eivät samalla onnistuneet. Lopulta Ville-Mikko "Kucherov" Pietikäisen kaukaa ammuttu laukaus upposi maaliin. Toisen erän alussa tuli lisää kylmää kyytiä. Vastustaja teki kaksi nopeaa maalia. Onneksi toisen maalin aloituksen jälkeen, pääsivät Teemu "Messier" Vanhanen ja Joona "Wheeler" Tanner vastustajan maalille ja kavensivat tilanteen 4-2:een. Tästä alkoi hapuileva nousu. Mikael "Spezza" Suomi kavensi 4-3:een. Jälleen vastustaja rokotti, mutta sitten alkoi Markus "Abdelkader" Sirkka show. Mies täräytti kaiken kaikkiaan 4 maalia putkeen. Valitettavasti myös vastustaja onnistui KelAn heikkojen ratkaisujen myötä. KelA oli kuitenkin vahvasti menossa kohti voittoa, mutta Teemu Vanhasen hölmö jäähy jälkipelistä pari minuuttia ennen loppua oli koitua kohtalokkaaksi. Alivoima kuitenkin onnistui ja pisteet jaettiin. Yleisöä oli mukavasti katsomassa peliä ja todistamassa MVP Markus Sirkan hienoa 4 maalin suoritusta.

4.3.2017 KelA - UTu  7-2

Ja jälleen tärkeä peli oli edessä. Kyseessä oli paikallisderby keravalaisia vastaan, jossa muutama vanha ja kokenut sarjajyrä vastassa. Markus "Eaves" Sirkka pääsi tunnustelevan alun jälkeen syötönkatkoon ja latasi ranteella KelAn 1-0 johtoon. Erän aikana pääsi vielä Joona "Granlund" Tanner iskemään 2-0 johdon "Jagr" Vanhasen esityöstä. Vastustaja pääsi tekemään valitettavasti myös yhden ja tauolle mentiin 2-1 johdossa. Toisessa erässä KelA otti pelin hallintaan kun vastustaja keksittyi vain puolustamiseen ja mahdollisiin vastahyökkäyksiin. Jouni "Letang" Olsenin kauden avausmaalilla ja Tannerin toisella osumalla peli kääntyi KelAlle. Kolmannessa erässä KelA hoiti rutiinilla tarvittavat maalit "Stamkos" Haapasen, Perry "Suomen" ja villisti tuulettaneen Ville "Shaw" Pietikäisen toimesta. Kun puolustus toimi myös hyvin yhtä vastustajan yv-maalia lukuunottamatta, niin tulos 7-2 kelpasi KelAn voitto lukemiksi. Muutama torikokous saatiin aikaiseksi lopussa, mutta se ei voitoniloa haitannut. Pelin MVP uuden mailan takia edelleen euforisessa tilassa pelannut Jouni Olsen. KelAn pelissä hienointa oli puolustajien työskentely hyökkäyksen tukena, jolloin jokainen pakki pääsi hyville tehoille ja teki hienoja ratkaisuja niin syötöissä kuin maaleissakin.

4.3.2017 Wank - KelA  1-13

KelAlle tärkeä turnaus. Vastaan asettui Wank, joka oli jo kertaalleen aiemmin voitettu ja tasaisin lukemin. Tällä kertaa KelA lähti tekemään omaa juttuaan ja saamaan onnistumisia aikaan. Peli sai mainion alun kun ensimmäisellä minuutilla Teemu "Suter" Koski tälläsi pallon ylänurkkaan Mikael "Kessel" Suomen esityöstä. Tämän jälkeen maalintekoon pääsivät myös "Nash" Pyykkö, Huberdeau "Pietikäinen", "Messier" Vanhanen, "Eaves" Sirkka ja Pyykkö uudelleen. Peli oli periaatteessa pelattu jo ensimmäisessä erässä. KelA kuitenkin pyrki pitämään hyvän hengen ja tästä eteenpäin asetettiin tavoitteeksi pelin katkaisu. Toinen erä alkoi hieman nihkeästi, mutta kun vauhtiin päästiin, niin onnistumisia tuli Joona "McDavid" Tanner sai aikaan tehot 1+2, Markus Sirkka 1+1. Lassi "Josi" Juurinen teki upean lirutuksen ja muidenkin onnistuessa erätauolle mentiin 0-11 lukemissa. Hienoa oli, että tässä vaiheessa kaksi maaleista oli alivoimamaaleja ja lisäksi Dani "Rask" Rinnetmäki onnistui pysäyttämään vastustajan rangaistuslaukauksen. Kolmannessa erässä ratkaisevat katkaisumaalit tekivät Eemi "Matthews" Tanner ja Allu "alaraajavamma Atkinson". Valitettavasti nollia ei saatu pidettyä, mutta muuten tasavahva esitys KelAlta ja usea onnistuja. Konkariosasto kulutti jäähypenkkiä 6 minuutin verran, mutta joukkue kesti tilanteen hienosti. Pelin MVP uudella mailalla ja vielä pakkina järisyttävät pisteet tahkonnut Jouni "Streit" Olsen.

18.2.2017 KelA - Pauhu II  12-3

Päivän toiseen peliin KelA lähti hyvällä ilmeellä ja voitto mielessä. Ensimmäiseen erään KelA paukutti 6-2 johdon. Vastustajalle annettiin hieman mahdollisuuksia ja kovalla prosentilla rankaisivat. Sitten loppui vastustajalta yrittäminen miltei kokonaan ja seuraavat erät menivät KelAlle 3-0 ja 3-1. Maalintekopaikkoja oli useita ja terävyys puuttui, mutta tärkeät 2 pistettä voitettiin. Positiivista oli myös se, että KelA ei saanut ottelussa yhtään rangaistusta. Peli toimi melkein kuin pelintekemisen ja maalinteon harjoituksena. Hienoja tehoja tuli Joonas "Stamkos" Haapaselle 4+0 (maalihanat aukesivat hienosti tahmean ensimmäisen pelin jälkeen), Mikael "Tarasenko" Suomi 3+1, Joona "Gaudreau" Tanner 2+1. Dramatiikkaa ei puuttunut tästäkään pelistä kun KelAssa vahvaa kautta pelaava Aleksi "Byfuglien" Kokkonen vietti puolet pelistä kentän ulkopuolella. Äkillinen alavartalovamma pakotti tehopelaajan pois pelistä. Kuten urheilijoiden kohdalla monesti todetaan, niin on hyvä kuunnella välillä omaa kehoaan.. Toivomme pikaista toipumista Allulle ;)  Nopeana yhteenvetona voidaan todeta, että KelA saavutti tavoitteensa eli kaksi voittoa, tuomarointitaso oli tämän kauden parasta, maaleja tehtiin enemmän kuin mitä tähän asti keskiarvollisesti ja myös puolustus toimi riittävän hyvällä tasolla. Pelin MVP:t Mikael Suomi ja Joona Haapanen, jotka pääsivät tekemään mitä parhaiten osaavat eli kunnon pistesaldon. Erityismaininta myös Aleksi Kokkoselle, joka pelasi vain puolet pelistä ja vielä erityisen kovan paineen alla, saavutti silti tehot 1+1.

18.2.2017 PH Keho - KelA  3-7

KelA sai vastaansa PH Kehon, jota vastaan kauden avauksessa oli jääty tasapeliin. Ylimääräistä harmia aiheutti yhdet unohtuneet pelikengät ja kun varakenkien varakenkiä ei mistään löytynyt, niin ei muuta kuin läheisen urheiluliikkeen kautta suoraan peliin. Pelin alku oli pientä tunnustelua kunnes KelA sai vaihteen päälle. Ensimmäisen maalin sijoitti ranteella yläkulmaan Eemi "Atkinson" Tanner, tarjoilusta maalin takaa vastasi Teemu "Stastny" Vanhanen. Seuraavaan osumaan hienon esityön teki Rasmus "Getzlaf" Pyykkö, joka vahvan nousun jälkeen laukoi painavasti ja reboundin pääsi pistämään sisään Vanhanen. Hetken kuluttua peli olikin jo 0-3 KelAlle kun Aleksi "Puljujärvi" Kokkonen lirautti maalin edestä pallon sisään. Ensimmäisen erän aikan myös Ville "Carter" Pietikäinen laukoi kaukaa ranteella lukemiksi 1-4. Valitettavasti vastustaja pääsi vielä erän lopussa kaventamaan lukemiksi 2-4. Rasmus Pyyköltä kova saldo ensimmäiseen erään tehoilla 0+3. Toinen erä alkoikin valitettavan tutulla kaavalla. Pelin tempo laski ja maalinteko yritykset olivat joko heikkoja tai blokattiin. Ongelmia aiheutti myös kaksi jäähyä erän lopussa, mutta alivoima toimi hyvin ja esimerkillistä pelaamista näytti Iiro "Pihlström" Ronkainen. Alivoimasta selvittiin ja erä päättyi 0-0 lukemiin. Kolmanteen erään KelA ryhdistäytyi valmentajalta saadun selkeän palautteen ansiosta. Mikael "Kopitar" Suomi pommitti näyttävästi Joona "Stamkos" Haapasen syötöstä vapauttavan maalin ja heti perään Rasmus Pyykkö teki hienon saldonsa kunniaksi maalin ja pelissä tehot 1+3. Kun vastustaja teki vielä yhden ja Suomi teki ylivoimalla viimeisen, niin peli KelAn nimiin 3-7. KelA sai peliin hienon alun, mutta jälleen kerran tempo ja ajatus katosi kesken pelin. Onneksi ryhdistäytyminen kolmanteen erään vei KelAn voittoon. Ketjuna Eemi Tanner, Iiro Ronkainen ja Teemu Vanhanen olivat iskussa voitettuaan puhtaasti oman pelinsä. Kaiken kaikkiaan pirteitä otteita ja huikean 1+3 saldon puolustajana tahkonut Rasmus Pyykkö on pelin MVP.

22.1.2017 KelA - HIFK Red  6-0

Jälleen KelA oli tilanteessa, jota voidaan kutsua "nyt se on sitten pakkovoiton paikka". Rosteri muuttui toiseen peliin hieman. KelA aloitti erän hyvin ja maalipaikkoja tuli, mutta tehottomuus vaivasi. Toisaalta KelA antoi kovan paineen vastustajalle, joten vastustaja ei päässyt juurikaan keskialuetta pidemmälle. Toisessa erässä KelA sai vapauttavan maalin Joona "Ehlers" Tannerin toimesta. Toinen maali olikin hienoa katseltavaa. Rasmus "Radulov" Pyykkö käytti nopeuttaan ja taitojaan siten, että yksikään vastustajan pelaajista ei pysynyt mukana. Pari kiepautusta ja pyörähdystä ja pallo ranteella maaliin. Kerrassaan upea suoritus. Tässä vaiheessa vastustajakin alkoi jo hermostumaan ja pientä torikokousta oltiinkin laittamassa pystyyn Lari "Amirkhani" Mäkisen kanssa. Tässä vaiheessa KelA pääsi hyvään vauhtiin. 3. erässä tulikin jo sitten enemmän maaleja. Vastustajan puhti loppui ja jäähyily alkoi. Maalit pääsivät tekemään Joona "Stamkos" Haapanen ja Iiro "Zuccarello" Ronkainen. Illan hienoin kuvio nähtiin kun yv-kuviossa Pyykkö ja Haapanen pelasivat maalin tyhjäksi Mikael "Granlund" Suomelle, joka ei paikasta erehtynyt. Tätä ennen Suomi olikin jo ehtinyt viihdyttää runsaslukuista yleisöä parilla harhautuksella, jossa vipuun väännettiin 2 HIFKn peluria ja pahasti. Illan viimeisen maalin pääsi kuittamaan kovalla rannevedolla Ville "Draisaitl" Pietikäinen. Jäähyjä ottelussa jaettiin runsaasti. KelAlle 6 x 2 min ja HIFKlle 3 x 2 min sekä yksi 5+20 minuuttinen. Onneksi kyseisessä tilanteessa J. Tanner selvisi pelkällä säikähdyksellä.. ehkä. Peli oli tämän kauden parasta KelAa. Puolustus ja hyökkäys teki nöyrästi yhteistyötä. Paljon tuli blokkauksia, syötönkatkoja ja siihen vielä upeat maalit päälle. Myös yleisömäärä yllätti positiivisesti. Pelin MVP:t tärkeän nollapelin pelannut Dani Rinnetmäki ja vahvaa tekemistä sekä voitonnälkää mukanaan tuonut Lari Mäkinen.

Suuri kiitos onnistuneesta vastuuturnauksesta ja avusta Nina Tannerille ja Ninni Vanhaselle sekä Iiron tyttöystävälle. Emme olisi selvinneet päivästä ilman teitä!

22.1.2017 KelA - PakVi II  5-5   *Peli tuomittu myöhemmin piirin puolelta KelAn 5-0 voitoksi

KelA aloitti vastuuturnauksensa lohkon kärkipelillä PakVia vastaan. Alku oli katastrofaalinen. Vastustaja 1. erässä 0-3 johtoon. Vastustaja rankaisi kovalla prosentilla vastahyökkäyksistä. Toiseen erään KelA saikin jo nostettua tasoaan ja tempoa. Hallinta siirtyi KelAlle ja heti erän alkuun Mikael "Matthews" Suomi pääsi tekemään maalin. Erän aikana myös Rasmus "Radulov" Pyykkö onnistui kaventamaan tilanteeksi 2-3. KelA sai hyvän hengen päälle ja kolmanteen erään lisättiin kaasua vieläkin lisää. Maaleja tekivät Pyykkö toistamiseen sekä Eemi "Gagner" Tanner ja Joona "Stamkos" Haapanen maalit mieheen. Peli oli täysin hallinnassa kunnes... selkä nousi pystyyn. Vastustaja sai vielä uskon päälle kun saivat kavennettua 3 minuuttia ennen loppua ja tasoituksen 30 sekunnin jälkeen edellisestä. Täysi pistepotti oli lähellä, mutta jälleen KelA joutui tyytymään tasapeliin. Marginaalit ovat pienet voittamisen ja tasapelin välillä, joten nuorella joukkueella on vielä paljon tekemistä, jotta vaakakuppi saadaan voittojen puolelle. MVP:t pelissä olivat Rasmus Pyykkö 2 maalillaan ja pirteästi pelannut Eemi Tanner.

Pelin tulos on muuttunut piirin puolelta KelAn 5-0 voitoksi. Syy ei tiedossa, mutta lisäpiste kelpaa KelAlle mainiosti tässä vaiheessa kautta.

17.12.2016 HSH - KelA  4-4

Toiseen peliin KelA sai vastaansa ns. paikallisvastustajan Haarajoelta. KelA ei saanut konetta käyntiin ja HSH meni nopeasti 2-0 johtoon. Ensimmäisen pelinsä KelAssa pelannut Lari "Tootoo" Mäkinen otti vielä ensimmäisen tilastomerkinnän jäähyn muodossa, joten toiseen erään lähdettiin vaikeasta tilanteesta. Peli oli ollut tähän mennessä jo suhteellisen rumaa kun kyynärpäät nousivat muutaman kerran korkealle ja jälkipeleissä harrastettiin huitomista ja mailojen hakkaaminenkin oli sallittua. Tuomarit eivät jostain syystä nähneet tilanteita, joissa ulosajo olisi ollut ainoa oikea tuomio. Nyt ei tullut edes 2 minuuttisia. KelAn joukkue kävi useamman keskustelun tuomarin ja vastustajan kapteenin kanssa. Turhaan. Kun lopulta pyydettiin tuomareilta edes selkeää linjaa, niin KelA alkoi saamaan jäähyjä ja vastustaja ei, vaikka rikkeet olivat samoja. HSH pääsikin varkain 3-0 johtoon. Epäoikeudenmukaiset tuomiot ja vastustajan kyseenalainen pelityyli kuitenkin sytytti KelAn joukkueen ja takaa-ajo alkoi. Ensimmäisen kaapin laukoi kaukaa Eetu "Sharp" Rainio. Toisen erän jälkeen tilanne oli HSH:n hyväksi 3-1. Kolmannessa erässä KelAn jäähyily jatkui, mutta onneksi Rasmus "Carter" Pyykkö pisti pallon hyvällä rannekudilla sisään. Tässä vaiheessa HSH alkoi olemaan puolustuskannalla. KelA pääsi tasoittamaan kun Lassi "Hedman" Juurinen pyssytti vastustamattomalla lämärillä pallon ylänurkkaan. Sitten KelAlle tuli jälleen musta hetki. Jani "Karlsson" Sundström piti palloa ja häntä rikottiin. Sitten alkoi taistelu pallon takaisin saamisesta, joka päättyi siten, että KelAlle tuomittiin jäähy. HSH pääsi kuittamaan ylivoimasta 4-3 johdon. Lopulta tuomarit antoivat HSH:lle ensimmäisen jäähynsä 5 minuuttia ennen loppua. Tätä tilaisuutta ei KelA jättänyt käyttämättä vaan Aleksi "Subban" Kokkonen laukoi KelAn tasoihin Teemu "Werenski" Kosken esityöstä. KelA pyöritti lopun peliä vielä HSH:n päädyssä ja haki voittomaalia. Lähelle päästiin, mutta tällä kertaa pallo ei vaan pomppinut sisään. Kaiken kaikkiaan ikävää pelissä oli sääntöjen vastaiset kovat otteet, joita ei vihelletty pois. Nopealla laskuopilla ja sääntökirjan ohjeilla vastustaja olisi ansainnut yli 50 minuuttia jäähyjä ja pari ulosajoa, mutta tällä kertaa selvisivät 2 minuutilla. KelA voi olla ylpeä joukkueestaan ettei lähtenyt tällaiseen mukaan vaan kokosi itsensä ja tuli väkisin takaa tasoihin. Esimerkillistä toimintaa! Pelin MVP Lassi Juurinen, joka pelasi kauden parhaan pelinsä ja teki todella hienon maalin. Näitä toivotaan tulevan kauden aikana lisääkin.

17.12.2016 KelA - Bandits  3-3

KelA sai turnaukseen ison rosterin kasaan. Tavoitteeksi asetettiin täysi pistepotti kahdella voitolla, mutta toisin kävi. KelA sai otteluun mainion alun kun Joona "Stamkos" Haapanen pääsi laukomaan pallon maaliin Santeri "Burns" Loukusan hyvästä syötöstä. KelAlla oli peli hyvin hallinnassa, mutta vastustaja pelasi erittäin hyvällä puolustusmotivaatiolla ja etenkin ryhmitys kentällä oli tiivis. Lisäksi KelAn laukaisutarkkuus ja -ajoitukset olivat huonolla tasolla. Toisessa erässä vastustaja sai uutta intoa kun saivat tasoitettua pelin. Kolmanteen erään lähdettiin 1-1 tilanteessa. KelA pääsi jälleen johtoon kun Eetu "Gaborik" Rainion syötöstä Timi "Oshie" Rinne pääsi tekemään kauden avausmaalinsa. Maali oli todellinen taidonnäyte. Bandits tuli kuitenkin miltei välittömästi tasoihin ylivoimalla. KelA sai kylmää kyytiä vielä 36 sekuntia ennen pelin päättymistä kun vastustaja meni 2-3 johtoon. Onneksi KelAsta löytyi vielä tahtoa painaa peliä vastustajan maalille. Tämä johti siihen, että vastustaja esti kädellään pallon menemisen maaliin ja tästä tuomittiin KelAlle rangaistuslaukaus 8 sekuntia ennen loppua. Kovaan paikkaan asettui Jani "Karlssonin Eki" Sundström ja onnistui harhauttamaan maalivahdin ja laittamaan pallon rystyllä sisään. Tuuletuksesta sai osansa myös yleisö. Pelin MVP Jani Sundström, jonka päätä ei kylmännyt ja upea rankkari toi joukkueelle tärkeän pisteen.

26.11.2016 KelA - Wank  9-5

Toinen peli saikin aivan uuden "PAKKO VOITON" statuksen. Ensimmäisen pelin menetetty piste johti siihen, että jos nousuhaaveita aiotaan pitää yllä, niin vain voitto kelpaa. Peli alkoikin varovaisesti. Herätys tapahtui kun 9 minuuttia oli pelattu ja vastustaja meni johtoon. KelA kuitenkin heräsi sen verran hyvin, että Joona "Stamkos" Haapanen ja Allu "McDavid" Kokkonen johtivat KelAn erätauolle 2-1 johdossa. Vastustajan ollessa passiivinen ja omien onnistumisten myötä KelA syttyi toiseen erään ja vei sen puhtaasti 5-0. Yksi onnistujista oli Rasmus "Bergeron" Pyykkö 2+1 ja toinen Eetu "Komarov" Rainio. Eetu käväisi istunnolla pienen nokkapokan seurauksena (vastustajalle samasta tilanteesta 2+2 min. jäähy) ja tämän jälkeen teki yhden kauden hienoimmista maaleista. Pyykkö lähetti kukkupallon, jota Rainio oli jo aiemmin viittoillut, yksi pomppu ja ilmasta lämäri yläkulmaan ja tilanteeksi 7-2. Erätauon aikana pääsi jälleen hyvän olon tunne yllättämään ja henkilökohtainen pistemetsästys nousi liian tärkeäksi. Erä meni vastustajalle 2-3. KelAn onnistujat olivat Mikael "Seguin" Suomi ja Lassi "Letang" Juurinen. Erä meni kävelyksi ja keskustan puolustaminen jäi hoitamatta. KelAlla oli pelissä 2 vs. 1 ylivoimahyökkäyksiä noin 10 kappaletta ja vain yhdessä onnistuttiin. KelAlta hyvän pelin pelasi MVP Joona "Stamkos" Haapanen, jonka 1+3 tehot ovat mainiot. KelAlle jäi paljon parannettavaa tästä turnauksesta. Ylivoima ei tuottanut tulosta, ylivoimahyökkäysten teho oli vaatimaton, keskustan puolustaminen ei toiminut ja blokkaukset jäi tekemättä. Valtaosaan ongelmista syynä oli kurinalaisuuden ja nöyrän joukkuepelin toteuttaminen. Tästä ei voi muuta kuin parantaa ja sitä lähdetään tekemään. Sarjasijoitus on tällä hetkellä 2. ja edellä on vain pisteen päässä UTu, jonka KelA jo aiemmin voitti. KelA kuitenkin on ainoa joukkue, joka ei ole vielä hävinnyt peliäkään.

26.11.2016 Grillimestarit - KelA  7-7

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan tuli sarjassa 7. oleva Grillimestarit. KelAlta puuttui muutama runkopelaaja ja kapteenina toimi Joona "Matthews" Tanner. KelA sai peliin hyvän alun kun heti ensimmäisessä vaihdossa Joona "Stamkos" Haapanen osui Jani "Karlsson" Sundströmin syötöstä. Sama ketju lisäsi johtoa Mikael "Seguin" Suomen toimesta. Tämän jälkeen KelAlla alkoi tulla liika hyvän olon tunne peliin. Vastustaja päästettiin peliin mukaan ja erätauolle mentiin KelAn 2-3 johdossa. Toisessa erässä vastustaja rokotti KelAa heti ensimmäisessä ja viimeisessä vaihdossa. KelAn tehdessä vain yhden maalin, niin tauolle mentiin 4-4 lukemissa. Kolmas erä tuottikin tapahtumia. KelA teki heti ensimmäiseen kolmeen minuuttiin 2 maalia Ville "Malkin" Pietikäisen ja Aleksi "McDavid" Kokkosen onnistuessa. Sitten tuli se kuuluisa torikokous. Joona "Marner" Tanneria rikottiin, välienselvittelyä mukana myös Eetu "Marchand" Rainio ja Malkin Pietikäinen, jäähyjä, peli jatkuu ja lisää jäähyjä. Lopulta peliä pelattiin 3 vs. 3:lla. Yllättäen KelA ei pystynyt hyödyntämään tilaisuutta vaan jäähyjen jälkeen vastustaja kavensi maalin päähän. KelA pääsi kuitenkin vielä kahden maalin johtoon 6 minuuttia ennen loppua. Pelin loppu olikin hieman vaikeampaa. Ensin vastustaja kavensi alivoimalla 2,5 minuuttia ennen loppua ja minuutti ennen loppua tasoittivat pelatessaan ilman maalivahtia. Vastustaja oli hyvä keskeisiltä maalintekosektoreilta ja KelAn blokkaukset ja puolustamisen työmoraali olemattomia. Kuriton pelaaminen kostaantui ja vaikka lopputulos oli tasapeli, niin KelAn leiri hävisi pisteen. Uuden ketjun kanssa ja omalla tasollaan pelannut pelaaja on pelin MVP Joona "Marner" Tanner.

30.10.2016 UTu - KelA  3-6

Toisessa ottelussa olikin jo kyseessä osittainen paikallisderby. Vastassa oli Keravalainen UTu, joka oli ottanut ensimmäisestä turnauksesta 2 voittoa. Molemmilla joukkueilla oli iso rosteri kasassa. Peli lähti hyvin liikkeelle kun jo 2 minuutin kohdalla Joona "Ekblad" Tanner pääsi tekemään johtomaalin Jani "Karlsson" Sundströmin esityöstä. KelAn johtoa lisäsi Rasmus "Benn" Pyykkö ja tässä vaiheessa KelA vei peliä. Mutta vastustaja ei luovuttanut vaan pääsi kaventamaan 10 sekuntia ennen erän loppua. Toisessa erässä KelA pääsi yv:llä tekemään maalin "Stamkos" Haapasen toimesta, mutta jälleen vastustaja kavensi. Seuraavaksi Rasmus Pyykkö pääsi tekemään vanhan kunnon pomppupallorallin ja käännösten jälkeen hienon 2-4 maalin, mutta 13 sekuntia siitä vastustaja kavensi jälleen. KelA oli välillä vaikeuksissa periksiantamattoman vastustajan kanssa, mutta onneksi toisen erän loppuun Eetu "Marchand" Rainio pääsi oikealta läpi 2-1 hyökkäykseen Ville-Mikko "Bergeron" Pietikäisen pystysyötöstä. Eetu sain hyvän mahdollisuuden kokeilla itse ja pallo löysi tiensä oikeaan yläkulmaan. Kolmannessa erässä oli molemmilla hyviä paikkoja. KelAn pakka pysyi kuitenkin kasassa ja erän ainoan maalin teki "Messier" Vanhanen. Maali tuli hienon vaparin jälkeisen tv-kuvion päätteeksi, jossa pallo pelattiin maalin kulmalle, josta oli helppo työ laittaa pallo tyhjään maaliin. Ottelussa tuli molemmille joukkueille 4 jäähyä ja KelAn kohdalla voidaan olla tyytyväisiä siihen, että 2 maalia tehtiin tasavoimin ja yksi ylivoimalla. Molempien pelien osalta 6 alivoimassa päästettiin vastustajalle vain yksi yv-maali. Tästä on hyvä jatkaa. Pelin MVP Rasmus Pyykkö. Vihdoin Rasmus sai tärkeitä onnistumisia (2 maalia) ja muutenkin pelasi todella hyvällä energialla ja liikkeellä. 

30.10.2016 Pauhu II - KelA  2-8

KelAlla oli tavoitteena parantaa otteitaan, koska ensimmäiset sarjapelit olivat menneet heikosti. Paikalle saatiin täysi rosteri. Kokoonpanoissa oli tehty muutoksia siten, että kauden avauksensa tehnyt Joona Tanner siirtyi puolustajan tontille ja pisterohmut Haapanen-Maunu-Suomi pistettiin samaan hyökkäysketjuun. Paikalla oli hyvin myös katsojia, joten nyt oli aika onnistua. KelA sai hienon alun ottelulle kun jo 10 minuutissa oli taululla lukemat KelAn hyväksi 0-5. Pistetehtailun makuun oli päässyt nimenomaan superketju "Stamkos" Haapanen, Staal "Maunu" ja Parise "Suomi". Lisäksi Joona "Ekblad" Tanner rikkoi vastustajan selkärankaa av-maalillaan. Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali, jonka teki jälleen Haapanen. Peli oli sen verran hyvin KelAn hallinnassa, mutta tempo pääsi hidastumaan ja tavoite saada oma nimi pöytäkirjaan tuli osaksi pelaajien pelaamista. Kolmas erä meni hyvin tasaisissa merkeissä ja maalit 2-2. Teemu "Messier" Vanhanen pääsi tekemään maalin Rasmus "Benn" Pyykön hienosta esityöstä ja kukapa muukaan kuin Haapanen päätti pelinsä hienoon av-maaliin. Kokonaisuudessaan pelaaminen näytti jo kohtuullisen hyvältä ja tahto taso oikealta. Lopputuloksena voitto ja paljon positiivisia onnistumisia. Pelin MVP Joona Haapanen 4 maalillaan. Tässä pelissä oli tähtäin kohdallaan. Erikoismaininta myös Mikael Suomelle, joka pääsi myös aloittamaan kautensa hienoilla 1+3 tehoilla.

1.10.2016 HIFK Red - KelA  5-5

Seuraavaan peliin yritettiin saada parempi lataus ja aloitus. Vastustaja tuli hyvin ahnaasti kiinni jo heti syvältä. KelA pääsikin aluksi hyvin purkamaan tilanteita ja ohittamaan karvauksen. Eikä mennyt kuin pari minuuttia, niin Jan "Backes" Laakso pääsi tälläämään tyhjään maaliin Teemu "Messier" Vanhasen poikittaissyötöstä. KelAn hyvä ote jatkui, mutta muutaman virheen avittamana vastustaja pääsi tekemään 3 maalia. Onneksi myös KelA sai tehtyä yhden onnenkantamoisen kun Iiro "Avery" Ronkainen laukoi kaukaa pallon maaliin alivoimalla. Ensimmäinen erä kuitenkin 3-2 vastustajalle, vaikka peli oli KelAn hallinnassa. Toisessa erässä alkoivat vaikeudet. Maaleja ei nähty, mutta KelAn henkilökohtaiset virheet ja heikompi fyysinen peli alkoi viemään uskoa ja voimia. Kun vastustaja teki kolmannen erän alkuun 2 maalia, niin leuat alkoivat mennä kohti rintakehää. Onneksi osa pelaajista oli sitä mieltä, että kotiin ei lähdetä näin heikolla esityksellä. Takaa-ajo alkoi ja kun Jan Laakso pääsi runnomaan alivoimalla toisen maalinsa, ja niin joukkue syttyi taistelemaan. Kova yritys aiheutti vastustajalle jäähyjä ja peli menikin suhteellisen rumaksi. KelA kuitenkin keskittyi pelaamiseen ja Joona "Stamkos" Haapanen pääsi ylivoimalla tekemään maalin. Tämän jälkeen KelAlta hylättiin maali, kokoonpanoja muuteltiin ja paikkoja oli, mutta tasoitusta ei vaan tullut. Lopulta KelAn piti ottaa maalivahti pois ja hieno takaa-ajo palkittiin kun Jani "Karlsson" Sundström vapautti pitkällä syötöllä Juho "Datsjuk" Maunun läpi, joka ei erehtynyt. KelA yritti vielä saada voittomaalinkin, mutta aika loppui kesken. Itseasiassa pallo oli maalissa sekuntti päätössummerin jälkeen. Ei tullut voittoa, mutta tasapeli hienolla nousulla. Pelin MVP Jan Laakso, jolla hyvät onnistumiset oikeaan paikkaan. Ensimmäinen turnaus oli hyvä opetus ja muistutus KelAn joukkueelle, että töitä on tehtävänä sekä henkilökohtaisella tasolla että joukkueena. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, koska mitään muuta ei ole kuin parannettavaa.

1.10.2016 KelA - PH Keho  2-2

KelA aloitti kautensa PH Kehoa vastaan. Jengiä oli saatu hyvin kasaan ja odotukset olivat kovat. KelA otti ottelun hallintaan heti aluksi. Kauden ensimmäinen osuma nähtiin ensimmäisen erän lopussa kun Joona "Stamkos" Haapanen pääsi pistämään pallon maaliin Santeri "Weber" Loukusan hienosti syötöstä. Sitten KelAn peli jäätyi. Jäähy heti maalin jälkeen ja toisessa erässä pari jäähyä lisää. Pelirytmi sekosi ja KelA alkoi keskittymään kaikkeen muuhun kuin itse pelaamiseen. Lopulta vastustaja pääsi tasoittamaan. Kolmanteen erään KelA yritti saada yritti saada uutta potkua, mutta ensiksi vastustaja rokotti maalin. Heti perään Joona Haapanen kuittasi tasoihin ja sitten taas KelAlle jäähy. Sitten vastustaja sai jo pari ylärimaakin, mutta tällä kertaa eivät onneksi onnistuneet. Vielä viimeisillä sekunneilla KelA pääsi hyökkäämään vaarallisesti, mutta tällä kertaa ei verkko heilunut. KelA jäi pelissä aivan lähtötelineisiin ja lopulta voidaan sanoa, että tällaisella esityksellä ei missään nimessä voinut pistettä enempää ansaita. Vaikea oli kauden avaus. Pelin MVP Dani Rinnetmäki, joka teki kaikkensa maalin varjelemiseksi tolppienkin avustamana. 2 maalia omiin vielä menee, mutta hyökkäys ontui. 2 tehtyä ei vastannut KelAn potentiaalia. Kauden avauspeli oli pettymys.

27.9.2016 KaPa-90 - KelA  5-10

KelA sai harjoituspeliin kaksi täyttä ketjua. Hieman huolestutti pysytäänkö kahdella ketjulla vauhdissa mukana. Peli alkoi hyvin tunnustelevaisesti. Molemmilla oli muutama mainio tekopaikka, mutta KelA sai hieman vaarallisemmat paikat aikaiseksi. Ensimmäinen erä päättyikin 0-0 lukemissa. KelA sai kuitenin paljon itsevarmuutta hyvistä otteista ja kun määrätietoisuus ja tervävyys alkoi toimimaan, niin maalejakin alkoi tulla. Toisessa erässä maalien makuun pääsivät Joona Haapanen 2 kertaa, Rasmus Pyykkö ja Eemi Tanner maalit mieheen. Erä päättyi KelAn 3-4 johtotilanteessa. Kolmas erä alkoi hyvin kun KelA meni välittömästi Joona Haapasen maalilla johtoon, mutta vastustaja kuittasi välittömästi. Tämän jälkeen KelAn peli hieman sekosi kun palloa tarjottiin vähän väliä vastustajille helppojen syöttövirheiden takia. Silti kaiken keskellä KelA käytti maalipaikkansa tehokkaasti hyväksi ja maalien makuun pääsivät vielä Eemi Tanner, Rasmus Pyykkö ja Eetu Rainio kertaalleen ja Joona Haapanen viimeisteli vielä 2 maalia lisää. Positiivista oli se, että vaikka avainpelaajia puuttui, niin KelA pystyi esittämään tehokkaan iltapuhteen. Joona Haapanen oli huikealla pelipäällä kun sain tähtäimensä kuntoon. Hyviä otteita esitti myös Dani Rinnetmäki maalissa. Yritteliästä ja energistä peliä pelasivat Eemi Tanner, Rasmus Pyykkö ja Eetu Rainio. Puolustus tuki myös hyvin hyökkäyksiä. Kauden kenraaliharjoituksen jälkeen voidaan todeta, että hyökkäyspeli on valmiina kauteen. Joukkueena puolustaminen vaatii vielä hiomista. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä kohti tulevaa kautta. Niin ja ottelun MVP Joona Haapanen ylivoimaisella 5 maalin suorituksella.

11.9.2016 KelA - X-Men  13-3

Treenipeli X-meniä vastaan oli kahden siipirikkoisen joukkueen peli. Kummallakin joukkueella oli vaikeuksia saada jengiä kokoon. Onneksi peli saatiin pelattua ja iso hatunnosto paikalle saapuneille pelaajille, jotka haluavat olla valmiina kauden alkaessa. Alusta pitäen KelAn pelaajat olivat hyvällä pelipäällä ja ensimmäiset kolme maalia tehtiin minuutin välein. Sama hallinta jatkui vielä toisenkin erän. Kolmannessa erässä X-Men alkoi saada myös tuntumaa peliin ja sitä myöten onnistumisia. Kyseiset maalit olivat varmasti laiha lohtu. KelAn maalissa Dani Rinnetmäki sai paljon onnistumisia. Maalinteossa olivat tehokkaina tutut Haapanen, Suomi ja Maunu. Lisäksi Eemi Tanner iski hienoja häkkejä. Lassi Juurinen osoitti, että piiska on kunnossa jo hyvissä ajoin. Mielenkiintoista on nähdä myös tulevana kautena Paul Kainulaisen kehitys, joka tänäänkin sai tehtyä hienon maalin. Taustalla toimivat myös hyviä avauksia ja syöttöjä jaelleet Rasmus Pyykkö ja myös maalin makuun päässyt Teemu Vanhanen. Mikko Maulakin toi jälleen kerran varmuutta ja kovuutta puolustustyöhön. KelAlla on positiivinen tilanne, koska homma toimii, vaikka miehiä vaihtuu ja/tai ketjukokoonpanot muuttuu jne. X-Menille ei varmaan muuta jäänyt käteen tältä reissulta kuin miettimistä kuinka ollaan terävimmillään kauden alussa. Treenipelistä voi jakaa puolivirallisen MVP maininnan ja tänään se menee Dani Rinnetmäelle.

 

-----  KAUSI 2015-2016  -----

 

23.4.2016 PK Boners - KelA  1-13

Kauden viimeiseen sarjapeliin asettui vastaan PK Boners, jolla oli ongelmia saadaakseen joukkue kasaan. Vastustaja oli jo periaatteessa luovuttanut ennen peliä. Peli kuitenkin pelattiin ja pyrittiin saamaan loppumaan asap. ja kausi pakettiin. Tässä vaiheessa oli vielä mahdollisuus parantaa pistepörssilukuja ja se näkyi. KelA johti jo 5. minuutin kohdalla 4-0, mutta seuraavaa maalia saatiinkin odottaa 16 minuuttia. Sitten tulikin tehovaihe, jossa pistettiin 5 maalia 5 minuutissa.Viimeisessä erässä KelA teki tarpeelliset 4 maalia ja peli päätettiin ajassa 36.46. Vastustaja pääsi kuitenkin tekemään vajaalla pelatessaan, eli ei alivoimalla vaan pelaajan loukkaannuttua, yhden yllättävän maalin. Kaikki kunnia siitä vastustajalle ja moitteet KelAn ketjulle. KelAlla oli mahdollisuus hieman harjoitella pelin rakentelua, mutta nyt homma meni aikamoiseksi sooloiluksi. Toisaalta tämä oli kyllä arvattavaakin ja ehkä pienet vapaudet sallittuja tällaisessa pelissä. Vapaudet käytti hienosti hyväkseen Mikael "Donskoi" Suomi vääntämällä hurjat tehot 4+3. Onnistujia olivat myös Jani "Eki" Sundström 0+4, Paul "Haula" Kainulainen 2+0, Teemu "Hamhuis" Koski 2+0, Juho "Giroud" Maunu 1+2. Jäähyjä ei tässä pelissä tullut. Kaiken hassuttelun jälkeen pelin MVP oli silti Jan Laakso tehoilla 1+1. Kauden avausmaali viimeiseen peliin ja kyseessähän oli vapauttava maali. Katkot 100 %, syöttöprosentti 100 %, laukausprosentti 100 %, asenne 125 %.

23.4.2016 KelA - PEP  7-5

KelAn tiedossa oli, että vastaan tulee nuori ja energinen joukkue. KelAlta valitettavasti puuttui muutama tärkeä pelaaja. Se antoikin mahdollisuuden kokeilla uusia ketjuja. PEP oli päättänyt lopettaa kautensa voittoon ja tulivat ryminällä peliin ja periaatteessa kaikkeen mitä kentällä liikkui. PEP tekikin heti erän alkupuolella maalin merkkausvirheen takia. Erän loppupuolella KelAn oma Karlssonin Eki eli Jani Sundström pääsi nostamaan pallon maalin kattoon Paul "Carter" Kainulaisen hyvästä esityöstä maalin takaa. Mikael "Eichel" Suomi pääsi vielä riistosta tekemään maalin ja KelA alkoi päästä pelin juonesta kiinni. Toisessa erässä Jani Sundströmin jäähyt hieman sekoittivat pakkaa. Molemmissa tilanteissa hyvin liikkunutta Jania rikottiin, tuomari katsoi hyödyn ja kun Jani lopetti pelaamisen ja antoi hieman takaisin päin, niin nro 7 ohjattiin kahdesti jäähylle. Tässä vaiheessa peli oli alkanut mennä hyvin fyysiseksi ja rumaksi. Tilanteisiin tultiin kovalla vauhdilla ja hieman ylipelaamalla tuomarien sen salliessa. Jännitettävää jäi kuka lähtee lasaretin kautta kotiin. Toinen erä kuitenkin KelAlle 3-2. Hyvin pelanneen Paul Kainulaisen lisäksi maaleista vastasivat: Joona "Kesler" Tanner ja Eetu "Piiska-Laine" Rainio. Kolmanteen erään KelA tuli jo paremmalla asenteella ja "Piiska" Rainio ampui toisen maalinsa. Valitettava loukkaantuminenkin sitten nähtiin kun PEPn pelaaja yritti ajaa tilanteeseen vaihteeksi voimalla, mutta enää ei nilkka kestänyt ja ei muuta kuin lasaretin kautta kotiin. Ottelun hienoin maali nähtiin, kun Eemi "Scott" Tanner istui jäähyllä ja Jani Sundström pääsi alivoimalla maalivahdin kanssa kokeilemaan paremmuuttaan. Jani pisti nätin maila jalkojen välistä taakse ja nosto kattoon häkin, joten peli oli siinä taputeltu. KelA otti rutiinivoiton hieman heikolla esityksellä, johon varmasti vaikuttivat todella pieni kaukalo, muutaman tärkeän pelurin poissaolo ja se ettei pelissä ollut enää panosta. On kuitenkin hyvä merkki, että heikollakin esityksellä pystytään voittamaan. Vastustajakin halusi antaa kunnon vastuksen ja siksi KelA saikin tehdä tosissaan hommia voiton eteen. Pelin MVP Eetu Rainio, joka parantaa koko ajan otteittaan ja kun vetojen tarkkuusprosentti nousee ja ajoitus kehittyy, niin Eetu tulee latomaan maaleja myös ensi kaudella. Erikoismaininta myös Sundströmin upeasta av-maalista. Laji kuin laji, niin tämä herra pyrkii saamaan kiinnityksen kauden hienoimpaan go-go-go-goaliin!

7.4.2016 Derius - KelA  6-2

Derius pyysi revanssia edellisestä treenipelistä ja tottakai haaste otettiin vastaan. Molemmilla joukkeilla oli täysi 3. ketjun rosteri kasassa. KelA kokeili hieman sekoittaa ketjuja ja katsoa kuinka kokonaisuus toimisi. Derius aloitti väkevästi ja pamautti avausmaalin heti ensi sekunneilla. Ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat 2-0 Deriukselle. KelAlla oli monta hyvää paikkaa niitata maali, mutta Deriuksen maalivahti tai hieman kadoksissa ollut sihti vaikutti asiaan. Toiseen erään KelA sai paremman vaihteen päälle. Hyökkäyksiä oli puolin ja toisin ja vihdoin myös KelA onnistui. Teemu Vanhanen pääsi laukomaan ja Eemi Tanner oli ahneena maalin edessä kääntämässä palloa maaliin. Derius kuitenkin voitti maalintekokilvan ja erä vastustajalle 2-1. Viimeinen erä päätettiin pelata 5 minuuttia pidempänä ja KelAn vääntö alkoi mennä vaikeaksi. Tahtoa ja intoa oli, mutta Deriuksen kokemus ja fyysinen peli oli liikaa KelAn nuorelle joukkueelle. Paul Kainulainen kuitenkin osoitti, että loppuun asti pelaaminen välillä palkitaan kun voitto kaksintaistelusta johti hyvään rannelaukaukseen ja maaliin. Derius vei myös viimeisen erän lukemin 2-1 ja peli päättyi täten lukuihin 6-2 Deriukselle. Peli oli siisti ja jäähyjä ei vihelletty. KelAn tappioksi koitui viimeistely. Hyviä paikkoja tuli monelle, mutta tänään ei uponnut. Hienoa on todeta, että KelAn 2. ketju, jonka tarkoituksena oli olla jarruketju, voitti oman pelinsä 0-1. MVP pelaajia tänään 2. ketjun trio: Eetu Rainio, Teemu Koski ja Paul Kainulainen. Kyseinen ketju yllätti energisellä esityksellään. Kiitos myös Deriukselle ja onnea nousukamppailuun.

2.4.2016 KelA - Pelikanit  14-2

Joukkue kokosi mukavasti itsensä toiseen peliin ja kaikilla oli tiedossa, että tasapeli varmistaisi nousun. Tiedossa oli, että vastassa on heikompi joukkue, mutta edellisen pelin kaltaisen esityksen jälkeen ei olisi mukava lähteä pitkälle kotimatkalle. Jälleen KelA aloitti hyvin ja ensimmäinen erä meni KelAlle 4-0. Eemi "Zuccarello" Tanner pamautti kaksi maalia, Juho "Zetterberg" Martikainen ja Niko "Crosby" Naaramo maalit mieheen. Toisessa erässä alkoi KelAn jarruvitjan show. Jani "Karlsson" Sundström, Teemu "Maltsev" Vanhanen ja Eemi Tanner latasivat erän aikana 4 maalia hyvän puolustuspelin tukemana. Lisäksi Juho Martikainen sai uuden vaihteen päälle ja antoi kaksi syöttöä erän aikana. Lausahdus "Tämähän on helppoa, sinne voi vaan mennä eikä kukaan estä" kuului jossain vaiheessa vaihtoaitiosta. Kahden erän jälkeen peli oli KelAlle 10-1 ja näytti siltä, että peli tullaan katkaisemaan. Pelin huikein tilanne nähtiin kun Jani Sundström yritti ilmaveiviä ja onnistuikin, mutta tällä kertaa tuomarit hylkäsivät maalin korkeana mailana. Viimeisessä erässä KelA teki tarvittavan määrän maaleja, jotta peli saatiin katkaistua ajassa 39.41. Maaleista pääsivät nauttimaan "Stamkos" Haapanen, "Abdelkader" Rainio, "Tarasenko" Tanner ja tällä kertaa puolustuksesta hyökkäykseen siirretty Teemu "Orlov" Koski. Pelin MVP on Eemi Tanner kauden parhaalla esityksellään ja siitä kertoo 4 tehtyä maalia.

2.4.2016 Hakalan US - KelA  2-6

KelAlta puuttui tästä turnauksesta kaksi tärkeää sentteriä ja valmentaja, mutta hyvin saatiin joukkue kasaan pitkälle Påminnen turnaukseen. Päivän ensimmäiseen peliin tuli vastaan Hakalan US. Kaikilla oli tiedossa, että tänään voidaan varmistaa 100% varmuudella nousu sarjatasoa ylemmäs. KelA oli tehnyt muutamia yllätysratkaisuja ketjuihin. Esimerkiksi jokapaikan pelaaja Mikko "hoitaa kaiken" Maula oli laitettu hyökkääjäksi ja niinpä hän lunasti heti paikkansa ja latasi vastustamattomasti johtomaalin. Ensimmäinen erä oli KelAn hallintaa hyvällä liikkeellä ja syöttöpelillä. Jälleen jokainen ketju sai hyviä paikkoja ja erätauolle mentiin KelAn 0-4 johdossa. Muista maaleista vastasivat Juho "Getzlaf" Martikainen, Eetu "Abdelkader" Rainio ja Joona "Tarasenko" Tanner. Liekö helppo johto vieneen keskittymisen, mutta toiseen erään KelA ei saanut enää kunnollista terävyyttä otteisiin. Toisessa erässä ainoan maalin teki Lassi "ruoska" Juurinen. Ja tästä päästiin vielä vähän heikommalle suoritustasolle ja Hakala voittikin viimeisen erän 2-1. KelAn ainoan maalin teki Joona "Stamkos" Haapanen. Pakka hajosi ja tekeminen muuttui vaikeaksi. Lisäksi kaksi jäähyä ja 5-3 alivoima söi KelAn energiaa. Hieno suoritus oli kuitenkin Dani "Rinne" Rinnetmäen torjuttu rangaistuslaukaus. Nihkeä voitto, mutta positiivista oli Mikko Maulan ja Eetu Rainion energinen tekeminen. Lisäksi Joona Haapasen peruspistepotti auttoi (mukana KelAn 3 viimeisessä maalissa) joukkueen voittoon. Pelin MVP on ehdottomasti Mikko "vain kauniita maaleja" Maula, joka teki hienoa duunia koko pelin ajan ja palkinnoksi tuli tehot 1+1. Mikko on todellinen joukkuepelaaja, jonka voi laittaa mille pelipaikalle tahansa.

5.3.2016 KelA - Slashers  11-2

Toiseen peliin joukkuetta tuli vahvistamaan "puolikuntoinen" Karlsson Sundström. Paljon oli jäänyt hampaankoloon edellisestä pelistä, mutta se ei näkynyt kentällä avauserässä. KelAlla oli hidas tempo, ratkaisuja ei saatu aikaan ja vastustaja pääsi vastaiskuilla kolisuttamaan jopa ylärimaa. Avausmaalia saatiin odottaa aikaan 13.56 kun pirteästi pelannut 3. ketju Vanhanen-Rainio-Sundström toimitti "Karlsson" Sundströmin toimesta pallon maaliin. Maalin syöttäjänä toimi "Weber" Loukusa. Ensimmäinen erä KelAlle tehottoman esityksen jälkeen 1-0. Sitten joukkue pääsi vauhtiin. Toiseen erään mahtui maaleja ja erä päättyi 7-2 KelAlle. Maalien makuun pääsivät "Malkin" Naaramo", "Chara" Maula, "Stamkos" Haapanen ja 2 kertaa Joona "Kopitar" Tanner sekä "Fetisov" Vanhanen. 3. erä olikin sitten enemmän lisämaalien metsästystä ja siinä parhaiten onnistui Mikael "Kane" Suomi kahdella osumallaan. Tahmean aloituksen jälkeen KelA löysi taas vaihteen päälle ja hienoja tehoja pelissä saavuttivat Suomi 2+2, Sundström 1+3 ja Vanhanen 3+0. Erityismaininta myös Maulan sarjapelien avausmaalista, joka syntyi taidokkaasti maalille runnomisen jälkeisellä tökkäyksellä. Paikkoja tuli paljon myös muillekin, mutta tänään ei ollut kaikilla paras päivänsä, joten pelin katkaisu ei onnistunut tällä kertaa. Pelin MVP lopulta pitkän pohdinnan jälkeen Jani Sundström, joka loi saumat itselleen ja muille jopa tuplata tehonsa. Suorituksena voidaan pitää kovana siihen nähden, että mies oli vasta hetkeä aiemmin toipunut pelikuntoon. 

5.3.2016 SB Vantaa XO - KelA  5-4

KelA aloitti Campon turnauksen sarjakärki SB Vantaata vastaan, joka oli edennyt tähän mennessä ilman pistemenetyksiä. Vantaan joukkueessa on paljon kokemusta eri sarjatasoilta ja se oli KelAn tiedossa, koska ainoa tappio oli koettu juuri heille kauden alussa. KelA ei ollut alussa hereillä ja Vantaa pääsi pyörittämään peliä vaarallisesti. 6 minuutin kohdalla Vantaalaiset johtivat jo 2-0. Toinen näistä maaleista oli ylivoimamaali. KelA sai onneksi ensimmäisen 10 minuutin alkuhämmennyksen jälkeen rivejä kokoon ja alkoi pitämään enemmän palloa ja rakentamaan maltilla peliä. Eemi "Kesler" Tanner pääsi kaventamaan maalin edestä Eetu "Bergeron" Rainion hienosta esityöstä. Seuraava maali olikin tutun Super-Joona Tannerin käsialaa. Harmittavasti vastustaja sai myös tehtyä yhden, joten erätauolle mentiin 3-2 tappioasemassa. Toinen erä olikin jo KelAlta parempaa tekemistä ja tarkan väännön jälkeen erään tehtiin vain yksi maali toisen Super-Joonan Haapasen toimesta. Erätauolle mentiin 3-3 lukemista. Tässä vaiheessa pelin tuomarikaksikko, joka aiheutti jo aiemmin ihmetystä, oli missannut vastustajan kädellä pelaamisen maasta. Kun asiasta kysyttiin vastaus oli: en vain nähnyt mitään. Valitettavasti sama ei näkeminen jatkui 3. erässä kun vastustaja pelasi 15 sekuntia 6 pelaajalla ja kaiken lisäksi kun asiasta huudettiin, niin vastustaja tajusi tilanteen ja hyppäsi vaihtoalueen ulkopuolelta boksista pois. Tämän tuomari näki, mutta ei tehnyt mitään ratkaisua. Tähän ei koskaan saatu selitystä. Lisäksi tuomarikaksikko antoi KelAlle kaksi jäähyä, joista toisesta Vantaa rankaisi. Vantaa teki kaksi maalia ja KelA kavensi pelin aivan loppuhetkillä, mutta lopputulos 5-4 oli taululla pelin päättyessä. KelAn alku oli tahmea, toisessa erässä nähtiin jo kurinalaista pelaamista, mutta 3. erän jäähyilyt ja tuomarien sekoilun käytti vastustajajoukkue kokemuksen kautta hyväkseen ja jatkaa täten puhtaalla pelillä. KelAn MVP tässä pelissä Eemi Tanner, joka avausmaalilla herätti joukkueen pelaamaan ja taistelemaan voitosta.

20.2.2016 KelA - Kisla II  8-2

Turnauksen toinen peli olikin jo se tärkeä peli. Kisla oli KelAsta pisteen päässä sarjataulukossa ja KelAn voittamalla olisivat nostaneet osakkeitaan sarjanousun kannalta. Ennen alkua joukkueessa oli rento meininki eikä jännitystä ilmennyt. Paikalle saapui myös joukkueen poliisi Benjam Louhelainen vahvistamaan puolustusta. Muutamia muutoksia tehtiin ketjuihin, jotka lopulta toimi hyvin. KelA sai parhaimman mahdollisen lähdön kun ajassa 0.24 Santeri "Zidlicky" Loukusa pamautti Joona Haapasen poikittaissyötöstä suoraan ylänurkkaan näyttävän maalin. KelAn otteista ja ilmeistä näki, että aiemman Kisla pelin 4-4 lukemat muutetaan uusiksi. Hetkeä myöhemmin Teemu "Matti Hagman" Vanhanen pisti seuraavan poikittaissyötön ja Eemi "Pacioretty" Tanner ei erehtynyt vaan one timerilla pallo maaliin. Tästä KelAn pelaaminen vapautui ja kaikki ketjut vyöryttivät toinen toistaan vaarallisempia hyökkäyksiä Kislan kenttäpuoliskolle. Kislan ainoa mahdollisuus tuli Joona Tannerin jäähystä 12.54, mutta yv ei tuottanut tulosta. Jäähy enteili tulevaa, koska kyseisessä tilanteessa ja jatkossa maalivahdin edessä oli useampi huitominen ja jälkipelaaminen. Kaikkien ihmetykseksi vain Joona sai jäähyn ja tämän jälkeen pelissä hyväksyttiin kaikki pienet vastustajan konnuudet. Eetu "Sedin" Teerioja onneksi teki 1. erän loppupuolella ja 2. erän alkuun maalit, jotka alkoivat varmistamaan KelAn vyörymistä kohti voittoa. Tämä näkyi myös vastustajan otteissa kun peli oli kääntynyt KelAn hyökkäyksestä vastahyökkäykseen, niin Kislan pelaaja pamautti Teemu Vanhasta mailallaan pelitilanteen ulkopuolella ja tämän reagointi oli sen verran ikävä, että tilanne päätyi Vanhasen saamaan jäähyyn ja vastustajalle ei mitään, koska kumpikaan tuomari ei nähnyt tilannetta. Molempien olisi kuulunut saada tilanteesta ulosajo. KelA kuitenkin selvisi jälleen alivoimasta. Pieniä koiruuksia nähtiin edelleen, mutta KelA pyrki keskittymään pelaamiseen ja nimenomaan tärkeän pelin voittamiseen. Maalivahti peli toimi hyvin. Puolustus pelasi hyvin. Tästä hyvä esimerkki kun KelAn hyökkäys katkaistiin ja Kisla pääsi vastahyökkäykseen, niin syvimmältä hyökkäyspäästä lähtenyt Jani "Doughty" Sundström oli ensimmäisenä alakerrassa katkaisemassa vastustajan 2-1 hyökkäystä. Myös hyökkäys pelasi kelvollisesti, vaikka onnistumisprosentti olisi voinut olla vieläkin parempi. Oli kuitenkin hienoa nähdä kuinka joukkue otti tärkeät pisteet, nosti tasoaan ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Pelin MVP on Jani Sundström, joka näytti esimerkkiä joukkuepelaamisesta ja työnteosta voiton eteen. Esimerkillistä toimintaa. Viimeisestä 6 pelistä on tässä vaiheessa jo varaa hävitä 2 ja nousu silti varmistuu. KelAn joukkue on kuitenkin siinä iskussa, että myös kaikista lopuistakin peleistä kelpaa vain voitto ja maalisuhdetta halutaan parantaa 12 peliä: tehdyt 110 ja päästetyt 27!

20.2.2016 Red Stars II - KelA  2-14

KelA sai avauspeliin täyden pelaajarosterin ja pienellä miehistöllä vastassa olleella Red Starsilla ei ollut siten mahdollisuuksia lähteä haastamaan Alun joukkuetta. Pelissä nähtiin myös avauspelinsä keltapaidoissa pelanneet Eetu Rainio ja Juho Martikainen. Kun peli oli ajassa 3.15 KelAlle 0-4, niin peli oli periaatteessa pelattu. Maaleja kävi tekemässä ketjullinen kerrallaan ja lopulta tempo oli kävelyvauhtia ja pistehakua paikasta kuin paikasta. Ei jäähyjä, ei rikkeitä eli peli oli pelkkää maalintekoharjoitusta. Vaikka peli päättyi keskeytykseen ajassa 38.35, niin peli ei enteillyt helppoa seuraavaa peliä. KelA hoiti pelin rutiinilla ja hienoja tehoja tehtailivat tuttu Jonas Brothers Joona "Stamkos" Haapanen 3+1 ja Joona "McDavid" Tanner 3+0. Loistavan alun KelAn väreissä sai myös Eetu "Nash" Rainio tehoillaan 2+2. Hienon debyytin tehneelle Rainiolle ansaitusti MVP nimitys.

17.1.2016 PEP-KelA  3-7

Seuraavassa pelissä vastaan tuli järjestävä joukkue PEP, joka piti vielä toiveita yllä nousutaistelusta. PEP:n joukkueen tiedettiin olevan nuori ja vauhdikas, joten ilmeen oli KelAn puolelta muututtava tähän peliin Raseborgin epävakaan pelin jälkeen. PEP tuli vauhdilla alkuun ja saikin muutaman maukkaan paikan. KelA lämpeni myös nopeasti peliin ja pääsi kuittaamaan ensimmäisen maalin Joona "all in Ovetskin" Tannerin toimesta. Jälleen KelA antoi vastustajalle mahdollisuuden rangaistuslaukauksen myötä eikä PEP jättänyt tilaisuutta käyttämättä. Joona Haapanen kuitenkin sai maalattua KelAn takaisin johtoon ennen toista erää. Toisessa erässä Joona "Spezza" Haapasen show jatkui kahdella maalilla ja kolmannessa erässä vielä yhdellä, joten peli kääntyi KelAn selvään voittoon. Haapasen assistenttina hääri KelAn ikiliikkuja ja luutija Mikko "Burns" Maula, joka syötti 2 Haapasen maaleista. Pelin MVP oli Joona Haapanen, joka sai sihtinsä takaisin kuntoon ja paukutti 4 hienoa maalia ja jatkaa taistoaan joukkueen sisäisessä pistepörssissä Joona Tanneria vastaan. KelA vei tärkeät pisteet ja periaatteessa pudotti PEP:n pois nousutaistosta. Seuraavassa turnauksessa vastaan tulee Kisla II, jonka kaataminen vahvistaisi joukkueen nousutavoitteita. 

17.1.2016 FBC Raseborg III - KelA  1-7

KelA aloitti Esport Areenan turnauksen Raseborgia vastaan, joka kaatui ensimmäisellä kierroksella puhtaasti 12-0. Vastustaja oli saanut hieman apuja joukkueeseensa ja se näkyi vastustajan otteissa. Ensimmäinen erä oli KelAn puolelta takkuista tekemistä ja aikaan saatiin vain yksi maali, joka oli sitäkin näyttävämpi Petri "Seguin" Kontisen nostosta maalin kattoon. Toisessa erässä lukuisat jäähyilyt ja pelikatkot sekoittivat peliä. KelA otti erässä 9 minuuttia jäähyjä ja antoi vastustajalle vielä 2 rangaistuslaukaustakin tuloksetta. Kaikesta huolimatta KelA rokotti toisessa erässä av-maalilla maalitykki Joona Haapasen toimesta ja heti kolmannen erän alkuun Mikael "Ilmaveivi Granlund" Suomen av-maalilla. Suomen maali lähti Santeri Loukusan hienosta avauksesta, josta Suomi pujotteli koko porukan ohi ja laittoi pallon varmasti maaliin. Kyseinen maali vapauttikin jo peliä tilanteessa 1-4 ja KelA laittoi vielä 3 kertaa pallon maaliin. Maaleista vastasivat toinen maalitykki Joona Tanner, Paul "Chara" Kainulainen ja Teemu "Gordie Howe" Vanhanen. Kokonaisuudessaan ansaitusti pisteet KelAlle. Huolestuttavaa oli jäähyjen määrä 16 minuuttia 45 minuutin pelissä. Lassi "Tie Domi" Juurinen huitoi itselleen 5 minuuttia jälkipelistä ja Santeri "Chris Pronger" Loukusa esitti jääkiekosta tuttua perstaklauksen mallia, josta kiitettiin myös 5 minuutin jäähyllä. Onneksi Dani "Price" Rinnetmäki hoiti hommansa maalissa hyvin ja joukkue pystyi kuitenkin kohtuulliseen tulokseen jäähyjen ja muun sähläämisen lisäksi. Pelin ehdoton MVP oli Petri Kontinen, joka oli hakenut vaikutteita ruotsalaisesta salibandysta ja saapui suoraan satamasta ratkaisemaan peliä tehoin 2+1 KelAn voitoksi. Pirteä esitys Petriltä!

14.1.2016 Derius - KelA  2-3 ja

KelA aloitti vuoden 2016 treenipelillä Deriusta vastaan. Tiedossa oli, että vastaan tulee kokenut joukkue, jossa meriittejä riittää korkeammiltakin sarjatasoilta. Alku oli tunnustelevaa peliä. Derius piti palloa enemmän, mutta ei saanut luotua vaarallisia paikkoja. Ensimmäinen 15 minuuttinen päättyikin 0-0 tilanteeseen. Seuraavassa erässä alkoi KelAkin saada hyviä maalipaikkoja ja lopulta Joona "TJ Oshien" Tannerin syötöstä pääsi Mikko "Byfuglien" Maula tälläämään maalin juuri siltä kuuluisalta maalintekosektorilta.Valitettavasti Derius pääsi kuittaamaan ja jälleen erä päättyi tasaisissa lukemissa. 3. erään KelA sai vielä lisää vaihdetta ylle. Derius sortui jäähyihin ja lopulta vaparikuviosta "Oshie" Tanner siirsi pallon Petri "Tavares" Kontiselle, joka ei erehtynyt. Mutta jälleen Derius kampesi tasoihin. 3 erän jälkeen päätettiin vielä jatkaa 5 minuutin jatkoajalla. KelAn aktiivinen yritys palkittiin kun "Tavares" Kontista rikottiin rangaistuslaukauksen arvoisesti. Kontinen näytti mallia kuinka helppoa on pistää pallo maaliin ja KelA nappasi siten hienon voiton. Ennen peliä kertoimet eivät välttämättä olleet KelAn kannalta mairittelevat, mutta KelA osoitti hyvää kurinalaisuutta puolustamalla keskustaa aktiivisesti ja hyökkäämälla nopein vastahyökkäyksin. Lisäksi laukaukset menivät yllättävän tasaisesti siihen nähden, että pallonhallinta oli kuitenkin Deriuksella. Peliin mahtui paljon postiivista. Eetu "Lundqvist" Teerioja pelasi mainion pelin maalissa. Kontisen osumat takasivat voiton, Maulan ensimmäinen maali (missä pallo?), Teemu "Hedman" Kosken ennakkoluuloton peli ja joukkueen kurinalainen puolustaminen.. Tästä on hyvä lähteä seuraavan turnaukseen positiivisella asenteella! MVP koko joukkue, koska pelattiin ennakkoluulottomasti ja kurinalaisesti vahvaa vastustajaa vastaan.

5.12.2015 KelA - PK Boners  12-3

Toiseen peliin saatiin jo esille toisen näköinen joukkue. Pallo liikkui hyvin, pallonhallinta oli kunnossa ja peliä maltettiin rakentaa. Valitettavasti jälleen annettiin vastustajalle yksi eteen. Mutta huonot alut eivät ole käyneet joukkueen uskon päälle vaan omaa tekemistä on jatkettu ja uskottu voittoon. Joukkueen maalitykkien Joona Haapasen ja Joona Tannerin maaleilla mentiin ensimmäiselle erätauolle 4-1 johdossa. Kaikki 3 hyökkäysketjua painoivat peliä vastustajan päätyyn ja loivat paljon paikkoja. Maalit tehtiin kuitenkin tasaiseen tahtiin 4 maalia joka erässä. Joona Haapanen 4+1 / Juho Maunu 1+3 akseli oli hyvässä vauhdissa. Lisäksi suoraan futispelistä tullut puolustaja Mikko Maula kävi hakemassa tehot 0+2. Vastustaja pyrki rikkomaan ja pelasikin aika ajoin sääntöjen rajamailla, mutta KelAn maltti pysyi, vaikka vastustaja sai vain yhden rangaistuksen. Peli oli täysin KelAn hallintaa ja jälleen oli varaa hukata paikkoja. Kaikki edellytykset olisi ollut katkaista peli. Vastustaja kehui KelAn joukkuetta hyväksi ja, että mahdollisuuksia ei yksinkertaisesti ollut haastamaan keltamustia. Hienoa oli, että ensimmäistä kertaa mukana ollut Eetu Teerioja keräsi 0+2 pisteet ja Benjam Louhelainen oli pelotteena sekä puolustusalueella että viivalla. Ei ollut maalikaan kaukana. Vaikka Joona Haapasen maalivainu oli tässä pelissä kohdillaan, niin hyvät esityöt tehnyt, syvältä alhaalta aloitetut pelinrakentamiset ja pirteän pelin pelannut Juho "Barkov" Maunu saa kunnian olla MVP, joka kaiketi sai virtaa katsomonpuolen kannattajiltaan/kannattajaltaan.

5.12.2015 Pelikanit - KelA  3-10

KelA lähti Ruskeasuon turnaukseen hakemaan lisää pisteitä. Lähtö ei ollut kovin ihanteellinen kun pelaajia ilmestyi paikalle vasta pelin alkamisen jälkeen. KelA joutui säätämään ketjujaan uuteen uskoon. Lisäksi vastustaja pääsi heti alkuun 1-0 johtoon ja myöhemmin kavensi 2-2. Ensimmäisen erän hölkkäilyn jälkeen joukkue hieman ryhdistäytyi ja pääsi vauhtiin. Ensimmäisen erän 2-3 johto muuttui 2-6 johdoksi ja peli vapautui. Jostain syystä kuitenkin puolustuksen ja hyökkäyksen välimatkat olivat pitkiä, kaksinkamppailuja hävittiin ja syötöt pomppivat. KelA joutui jopa hetken pelaamaan 5-3 alivoimaa, josta vastustaja rankaisi kolmannen maalinsa. KelA ei missään nimessä pelannut tasollaan. Onneksi vastustaja ei ollut sarjan kovimpia ja pisteet jäivät KelAlle. Pelissä nähtiin myös KelA:n kauden ensimmäinen AV-maali ja maalivahdin syöttöpiste, kun maalivahti Dani Rinnetmäki vapautti Pitkämäkimäisellä heitollaan Joona Tannerin maalintekoon. Joona näytti mallia muullekin joukkueelle kuinka maaleja tehdään. Joonan ei tarvinnut laittaa kuin sinnepäin, niin aina upposi. Laskelmien mukaan Joonan osumaprosentti oli 117 %. Erikoisin maali oli pomppivasta pallosta selkämaalia kohti laukaus, joka "Lasse Kukkosmaisesti" painui vastustamattomasti maalin alanurkkaan. 5 maalillaan Joona Tanner MVP. Erikoismaininta kuitenkin Danille maalivahdin tekemästä läpisyötöstä!

14.11.2015 KelA - Hakalan US  7-1

Raaseporin toisessa pelissä vastaan tuli Hakalan US. Tiedossa oli, että vastustaja oli laatinut pelisuunnitelman ja tulivat latautuneena peliin. Se näkyi myös ensimmäisessä vaihdossa kun Hakala meni hienolla maalilla 0-1 johtoon ajassa 0.34. Tämä ei kuitenkaan horjuttanut KelAa vaan joukkue teki maltillisesti ja määrätietoisesti työtä. 5 minuutin jälkeen loput ensimmäisestä erästä mentiin täysin KelAn hallinnassa.Santeri Loukusan yv-maalin ja Jani "Erik Karlsson" Sundströmin puolenkentän pommi maalilla KelA johti 2-1 ensimmäisen erän jälkeen. Toinen erä oli jäähyilyä puolin ja toisin. Jani Sundströmin 2 minuuttinen herätti kuitenkin joukkueen tekemään töitä vielä enemmän, mutta maaleja saatiin vain yksi yv:lla. Kolmannessa erässä vastustaja oli jo sillassa ja KelA takoi 4 maalia 7 minuutiin. Erässä oli myös tiukka tilanne, kun Lassi "Zidlicky" Juurinen kokeili, että onko Rinnetmäki maalissa hereillä... onneksi oli! Ratkaisun arkkitehtejä olivat Joona "Stamkos" Haapanen ja Petri "Zetterberg" Kontinen. Myös pistepörssiä johtava Joona Tanner pelasi jälleen tehokkaasti. MVP Santeri Loukusa, joka siirryttyään puolustajaksi on rauhoittanut KelAn alakerran peliä erinomaisesti. Yv-maali kruunasi Santeri "Sami Vatanen" Loukusan illan.

14.11.2015 Slashers - KelA  0-12

KelAn reissu Raaseporiin oli pitkä. mutta se ei näkynyt pelikentällä. Påminne areenan alusta oli hyvä ja KelA aloitti Slashersia vastaan pirteästi. 3 ensimmäisessä vaihdossa maalit ja peli oli 0-3 kun kello näytti 2.55. Käytännössä vastustajalta loppui usko ja maali-iloittelu jatkui siten, että peli keskeytettiin ajassa 31.34. Maalivahti Dani Rinnetmäellä ei juurikaan töitä ollut, mutta hoiti kaikki vähät torjunnat mallikkaasti. Joukkueen oma Joona "Stamkos" Haapanen oli hyvässä iskussa paukuttaen hattutempun jo ensimmäisessä erässä. Positiivista oli myös Eemi Tannerin löydetyt tehot 2+2. Pisteitä odotetaan jatkossa vielä lisääkin. Tasapainoinen esitys koko joukkueelta. MVP Joona Haapanen.

17.10.2015 KelA - SB Vantaa XO  4-7

Toisessa pelissä tuli vastaan kokenut joukkue SB Vantaa XO. Kyseinen joukkue näytti heti alkuunsa mitä kokemus pelikentällä voi merkitä. Pallo liikkui ja tarvittaessa myös pelaajat. KelAn joukkue tiesi pääsevänsä ottamaan isät vs pojat pelin. KelA kuitenkin jaksoi yrittää omaa peliään, mutta vastustajan hyvä ryhmittäytyminen, katkot ja pallovarmuus suojauksineen oli myrkkyä KelAlle. Ensimmäinen erä meni vastustajalle 1-0. Toisen erän alkuun KelA sai hyvän vaihteen päälle ja meni johtoon 40 sekunnissa 2-1, mutta sitten vastustaja teki 4 minuuttiin 3 maalia ja kaikki tiesivät, että paljon pitää tehdä töitä, jotta peli saadaan tasoihin. Viimeisessä erässä mentiinkin sitten tasaisesti molempien tehdessä 2 maalia. Kova peli, josta vastustaja sanoi, että todennäköisesti kyseessä oli lohkon kärkipeli. Valitettavasti vastustaja vei ansaitusti pisteet ja KelAn on tästä eteenpäin parannettava, jotta lisää pistemenetyksiä ei tulisi. MVP Jani Sundström.

17.10.2015 KelA - Red Stars II  13-1

KelA lähti hyvällä fiiliksellä turnauspäivän avauspeliin. Jalka liikkui ja pallo liikkui. Vahvistuksena puolustuspäähän oli saatu kylän oma Erik Karlsson eli Jani Sundström. Vastustajan taso ei ollut erikoinen. Peli perustui vaan muutamaan toivotaan toivotaan pystypalloon ja yhteen hyökkäyksessä kärkkyjään. Pelin alku näytti heti, että kyseessä tulee olemaan KelAn ilotulitus. KelA malttoi pelata pakkien kautta ja siirrellä palloa. Ensimmäinen erä meni KelAlle näytöstyyliin 6-1. Avauserän jälkeen tahti hieman hidastui, mutta KelA keskeytti pelin aikaan 44.28, jolloin maaliero oli 12. Pelissä oli paljon hyviä onnistumisia. Mikael Suomi 4 maalia, Jani Sundström hyökkäävänä pakkina 2+3 ja Lassi Juurisen munkkipäivä eli 2 hienoa maalia. Lassi saa itse kertoa kuinka kaikki oikein tapahtui. Hyvä suoritus koko joukkueelta ja fantastisen maalin takia MVP nimitys menee Lassi Juuriselle.

3.10.2015 Kisla II - KelA  4-4

Turnauksen toinen peli olikin jo vaikeampi. Vastustaja pääsi KelAn nukkuessa tekemään heti alkuun 1-0 maalin pelikellon näyttäessä 00.09. Ensimmäinen erä oli vaikeaa ja kunnollisiin paikkoihin ei meinattu päästä. Toiseen erään KelA ryhdistäytyi ja peli alkoi taas kulkea ja siten paikkoja avautua. KelA teki kaksi nopeaa maalia ja pääsi niskan päälle. Erätauolle mentiin 1-2 johdossa. Jälleen KelAn nukkuessa erän alun, vastustaja pääsi tasoittamaan. Tämä ei kuitenkaan masentanut vaan KelA teki 2 maalia minuutin sisään ja vaihtopenkiltä kuului, että nyt taittuu, mutta ei taittunut. Vastustaja teki 2 maalia 40 sekuntin sisään ja peli oli tasan. Otteet kovenivat jo toisessa erässä ja kolmannessa erässä olikin jo täysi taistelu päällä. Löysä tuomarilinja ei auttanut KelAa vaan antoi vastustajan rikkoa KelAn hyökkäyksiä keinoja kaihtamatta. Eniten väärät otteet kohdistui Joona Tanneriin, mutta myös muut saivat ilkeitä iskuja pelin edetessä. Pisteet jaettiin, vaikka KelA vei laukaukset arviolta 80-8. Hyvä opetus KelAn nuorelle joukkueelle fyysisestä haasteesta ja maalinteon tehokkuuden tärkeydestä. MVP Mikko Maula.

 

3.10.2015 KelA - FBC Raseborg III  12-0

KelAn kautta aikain historian ensimmäinen miesten tason salibandysarjan peli oli KelAn juhlaa. Vastustaja ei juurikaan päässyt kokeilemaan maalivahdin päivän kuntoa. Ensimmäisen ja vapauttavan maalin pääsi tekemään Mikael Suomi Paul Kainulaisen syötöstä ajassa 1.37. Sen jälkeen ensimmäiseen erään tuli vielä viisi häkkiä lisää ja peli oli käytännössä jo pelattu. KelAn parhaimmistoa oli tottakai puolustus joka piti maalivahdin avustuksella nollat. Puolustajina pelasivat Mikko Maula, Lassi Juurinen, Paul Kainulainen ja Teemu Koski. Juho Maunu, Joona Haapanen ja Waltteri Koivu toimi myös hyvin ketjuna tekien yhteensä viisi maalia. Pelin tarkimpaan kalustoon kuului Joona Tanner, joka pisti näyttävästi 4 maalia. Peli katkaistiin 3. erässä kun ero oli 12 maalia. MVP Joona Tanner.

 

30.9.2015 Harjoituspeli  X-Men - KelA  6-2

KelA sai lyhyellä varoitusajalla kokoon 12 pelaajaa harjoituspeliin X-Meniä vastaan. Peli pelattiin Järvenpään uimahallin liikuntasalilla. X-Men oli juuri edellisenä päivänä voittanut harjoituspelissä kovatasoisen Deriuksen joukkueen. KelAlle tämä peli oli ensimmäinen peli kaukalossa, joten tiedossa oli, että hakemista tulee olemaan sekä tuntuman että ketjujen muodossa. KelA aloitti pelin pirteästi ja pystyi pitämään X-Menin hyökkäykset tehottomina. Lisäksi Joona Tanner pääsi sivaltamaan ensimmäisen maalin KelAlle. Toisessa erässä paikkoja oli myös paljon, mutta joko X-Menin maalivahti torjui tai pelaajat blokkasivat KelAn yritykset. X-Men pääsi tekemään tasoituksen aivan maaliviivalta parin pompun jälkeen. Kahden erän jälkeen lukemat olivat 1-1. Kolmannessa erässä KelAn ote alkoi lipua käsistä. Hyökkäyksiä vyörytettiin ja pyrittiin ampumaan mahdollisimman paljon, mutta vastustaja rankaisi armotta ja teki erään 5 maalia. Joona Tannerin toinen maali oli laiha lohtu kun vastustaja vei voiton. Pelin positiivisinta antia oli Mikko Maulan hyvä peli maalissa ja Tannerin 2 maalia. Lisäksi KelA vei varmasti laukaisutilaston. Myös pallonhallinta oli KelAlla. Iso miinus Kelalle kuitenkin tehottomuudesta. Maalinteko on tahto- ja taitolaji ja tänään tehottomuus ja terävyyden puute puuttui KelAn yrityksistä. Kun tähtäin ja terävyys saadaan kohdilleen, niin KelAlla on hyvät mahdollisuudet lähteä hakemaan hyvää sarjakautta ja nousua sarjatasoa ylemmäs kauden päätteeksi.