Salibandy

KelAssa on aloittanut toimintansa miesten salibandyn edustusjoukkue huhtikuussa 2015.

Vasemmalla olevien linkkien takaa löytyvät toimihenkilöiden yhteystiedot, joukkuetiedot, tilastot, otteluraportit ja uutiset.

Toiminnan tavoitteena on laajentua tulevaisuudessa myös juniorityöhön ja aikuisten kuntosählyyn. Tämä edellyttää Kellokosken koulun remontin valmistumista ja siten suurempaa liikuntasalia, jotta Kellokoskelle saadaan salibandyyn soveltuvat harjoitusolosuhteet.

Toiminnan laajentamisen suunnittelu alkaa kesällä 2017, jolloin toivomme aktiivisia taustajoukkoja mukaan toimintaan. Tulemme kartoittamaan myös kysynnän muiden aikuisjoukkueiden kohdalta (ikämiehet, naiset, harrasteryhmät) sekä erikseen nuorten ikäluokkien mahdolliset pelaajamäärät.

 

Sponsori- ja kannatusyritykset ovat lämpimästi tervetulleita auttamaan kanssamme KelAn uutta lajiryhmää eteenpäin. Yhteystiedot osiossa lisää infoa. Ota yhteyttä ja tule mukaan kehittämään sekä tukemaan Kellokosken ja lähiympäristön harrastusmahdollisuuksia salibandyn parissa.

 

KelA SB kiittää tukijoitaan kaudelle 2019-2020:

Taitorakennus Harri Lehtola Oy,  Firesafe Finland Oy, Järvenpään Auto-Arita Oy, Firecon Group Oy, Exilight Oy, Akkupojat, Oy Hedengren Security Ab, Sähköpalvelu Koskela Oy